Bakan Selçuk’un Kurban Bayramı Mesajı

Bakan Selçuk’un Kurban Bayramı Mesajı

Kamuajans.Com – Evlerimizi, sofralarımızı, rızkımızı paylaşarak insanlığımızı yeşerttiğimiz; dargınlıkları barışa, farklılıkları zenginliğe dönüştürdüğümüz bir mübarek Bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız. İnsanımıza, insanlığa verebileceğimiz en önemli mesajların başında gelmektedir Bayramlarımız...

Çocuklarımızın masumiyetiyle değer kazanan, onların sevinci ve tebessümüyle güzelleşen bayramlarımız, ruh dünyamızı ferahlatan özel günlerdir.

İçinde bulunduğumuz yüzyılın dayattığı tüm kutuplaşma ve kuşatmalara karşı Bayramlarımız, “Her dem yeniden doğarız/ Bizden kim usanası” dizelerindeki Yunusça cevaptır.

Bu düşüncelerle öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Yüce Allah’tan ülke ve milletçe, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.

Direksiyon başına geçecek sürücülerimizi de sabırlı ve dikkatli olmaya, mutlaka ama mutlaka trafik kurallarına uymaya çağırıyorum.

Siz Olmadan Bayram Olmaz...


Ziya Selçuk

Millî Eğitim Bakanı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.