Bakan Selçuk'tan Yüzme Dersi Açıklaması

Bakan Selçuk'tan Yüzme Dersi Açıklaması

kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Yüzme Dersi Konusunda Neler Yapılıyor? Yüzme Derslerini Kim Verecek?'' şeklindeki soruları cevaplandırdı.

kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüzme dersinin müfredata girmesi ve yüzme dersinin kimin tarafından verileceğine dair açıklamalar yaptı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gençlik Spor Bakanlığına bağlı spor tesislerinde 100 bin öğrencinin ilk olarak yüzme öğreneceğini, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak olarak personel yetiştirileceğini ifade etti.

Yüzme derslerinin ağırlıklı olarak yüzme bilme oranının düşük olduğu alanlarda gerçekleşeceğini ifade eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredata koyulacak olan yüzme derslerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak olarak belirlenecek antrenörler tarafından verileceğini açıkladı.

mebpersonel.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.