Bakan Özlü'den "Örnek" Öğretmenlere Tebrik

Bakan Özlü'den "Örnek" Öğretmenlere Tebrik

Kamuajans.Com-Düzce'de hafta sonu incelemelerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Akçakoca ilçesinde görev yapan öğretmenleri telefonla arayarak örnek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, hafta sonu Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaptığı incelemeler sırasında, ziyaret ettiği sınıfların öğretmenlerini telefonla arayarak tebrik etti.

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, hafta sonu Akçakoca ilçesindeki bazı okullarda incelemelerde bulunan Bakan Özlü, incelemelerinin ardından Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çiğdem Şahin ile Osmaniye İlkokulu öğretmeni Rabia Başdağ Çakır'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Osmaniye İlkokulu 1-B sınıfı öğretmeni Çakır'ı, sınıfının çok temiz düzenli ve bakımlı olması nedeniyle tebrik eden Özlü, "Ben de bu sınıfta öğrenci olmak isterdim." ifadesini kullandı.

Akçakoca Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çiğdem Şahin'i de telefonla arayarak, okulun çok düzenli ve temiz olduğunu aktaran Özlü, ortamın eğitim ve öğretime uygunluğu nedeniyle kendisini kutladı.

Çakır ve Şahin de Bakan Özlü'nün eğitim ve öğretim konularıyla yakından ilgilenmesi ve kendilerini arayarak tebrik etmesinden dolayı mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

Beğendim 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.