Bakan İsmet Yılmaz Bilfen Okullarının Açılışını Gerçekleştirdi

Bakan İsmet Yılmaz Bilfen Okullarının Açılışını Gerçekleştirdi

Kamuajans.Com – Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz , İzmir ilinde Türkiye’nin en başarılı özel okulu BİLFEN okullarının Fen ve Anadolu Lisesini törenle açtı ...

İzmir'e çeşitli açılış ve ziyaretler için gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bilfen Okulları'nın Fen ve Anadolu liselerinin açılışını yaptı .

Bilfen okullarının açılış törenine Bakan İsmet Yılmaz , İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İzmir Valisi Erol Ayyıldız , İzmir il müdürü Ömer Yahşi , çok sayıda Bakanlık bürokratı , siyasetçi ve medya yoğun katılım sağladı .
Geçtiğimiz günlerde Teog başarısı ile gündeme gelen , Teog’da en başarılı ilk 20 özel okulun 15 ‘inin BİLFEN okulları olduğu haberlere yansımıştı .

EN BAŞARILI ÖZEL OKUL BİLFEN’E BAKAN YILMAZ’DAN BAŞARI BELGESİ 

Okulun açılış töreninde tanıtım filminin izlenmesinin ardından öğrenciler halk dansları gösterisi yaptı. 

Törenin açılış konuşmasını Bilfen Okulları Yönetimi Kurulu Başkanı Fatih Öztürk yaptı. Öztürk, "Eğitimde 30'uncu yaşımızı kutladık. Yeni bir eğitim kurumu kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde İzmir'e yatırım yapmayı planlıyoruz. Bilfen bayrağını dalgalandırmak istiyoruz" dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın konuşmalarından sonra kürsüye Bakan Yılmaz geldi. 

Eğitim - öğretime dair güncel konuların yanında İzmir ilinin eğitimi ile ilgili de bilgilendirmeler yapan İsmet Yılmaz ; BİLFEN okullarının eğitime verdiği destek ve başarılarından ötürü BİLFEN okullarının kurucusu Ali Osman ÖZTÜRK’e teşekkür ederek Başarı belgesini takdim etti .


Bakan İsmet Yılmaz’ın , BİLFEN okullarına gösterdiği başarıdan dolayı verdiği Başarı belgesi



kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.