Ayağınızı Denk Alın, Aklınızı Başınıza Alın!

Ayağınızı Denk Alın, Aklınızı Başınıza Alın!

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın " Öğretmene, veliler, öğrenciler not verecek." açıklamasına karşılık önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın " Öğretmene, veliler, öğrenciler not verecek." şeklindeki açıklaması üzerine.''Bir sendika da Sn Bakana hediye takdim etmiş.Öğretmenler artık bol not versin.'' dedi.<br />

<br />

Öğretmen, öğrenciye bol not vermezse veli ve öğrencinin vereceği not ile hallerinin nice olacağını belirten İsmail Koncuk, ''notlar artık bol kepçe.'' diyerek tepkisini dile getirdi.<br />

<br />

Öğrencilik yıllarında emeği geçen öğretmenlerini saygıyla andığını ifade eden İsmail Koncuk, ''Doğrusu, öğrenci olsaydım, öğretmenime not vermeyi saygısızlık sayardım.'' dedi.<br />

<br />

Artık devir ve rollerin değiştiğini sözlerine ekleyen İsmail Koncuk, ''Ayağınızı denk alın!'' uyarısında bulunurken "Bana birharf öğretenin kölesi olurum." Yerine ne kadar not, o kadar puan devrinin başlayacağını söyledi.<br />

<br />

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın açıklamasına daha ciddi eleştiriler yapmak istediğini belirten İsmail Koncuk, ''ancak bu kadar anlamsız ve faydasız bir projeye ne denilebilir ki? Yazık!'' diyerek bu kararın yerinde bir karar olmadığını belirtti.

<br />

İsmail Koncuk açıklamalarını ''Eğitimin en önemli enstrümanı olan öğretmeni,bu kadar zelil ve puana muhtaç duruma düşürerek hedefiniz nedir, beyler? Aklınızı başınıza alın.'' sözleriyle tamamladı.

<br />

<strong>İSMAİL KONCUK'UN AÇIKLAMALARI<br />

</strong><br />

Sn Yılmaz" Öğretmene, veliler, öğrenciler not verecek." demiş.Bir sendika da Sn Bakana hediye takdim etmiş.Öğretmenler artık bol not versin.

<br />

Öğretmen, öğrenciye bol not vermezse ne olur?Vallahi, veli ve öğrencinin vereceği not ile,haliniz nice olur bilinmez.Notlar artık bol kepçe.

<br />

Öğrencilik yıllarımda, emeği geçen öğretmenlerimi saygıyla anıyorum.Doğrusu, öğrenci olsaydım, öğretmenime not vermeyi saygısızlık sayardım.

<br />

Artık,devir ve roller değişiyor.Ayağınızı denk alın!"Bana birharf öğretenin kölesi olurum." Yerine ne kadar not,o kadar puan devri başlıyor.

<br />

Sayın Bakanın açıklamasına daha ciddi eleştiriler yapmak isterdim, ancak bu kadar anlamsız ve faydasız bir projeye ne denilebilir ki?Yazık!

<br />

Eğitimin en önemli enstrümanı olan öğretmeni,bu kadar zelil ve puana muhtaç duruma düşürerek hedefiniz nedir, beyler?Aklınızı başınıza alın.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.