AÖBT Sonuçlarının Açıklanması Bekleniyor

AÖBT Sonuçlarının Açıklanması Bekleniyor

KamuAjans.Com-20 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavının sonuçları henüz açıklanmadı.Geçmiş yıllara bakıldığında ÖSYM'nin her an branş bazında sıralamaları her an açıklayabileceği kanaati hakim olmakta.

ÖSYM'nin 24 Temmuz'da yapması planlanan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi 15 temmuzda yaşanan darbe girişimi sonrası ileri bir tarihe alınmıştı.Sonrasında 20 Ağutos 2016 tarihinde gerçekleştirilen ÖABT sınavı takvimin gerisinde kalmasından dolayı sonuçların daha önceki yıllardaki gibi 6 7 günlük sürece indirilebilme ihtimali olmasından dolayı sonuçlar her an açıklanabileceği düşünülüyor.

Eylül'ün ilk haftasında atanacak öğretmenlerin belirleneceği ön başvuru için ilk atama ekranı açılacak olmasından dolayı ÖSYM'nin süreci hızlandırılacağı ve bir kaç gün içerisinde ÖABT sonuç ve branş bazında sıralamaları açıklaması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.