Açığa Alınan Öğretmenler İtiraz Etti

Açığa Alınan Öğretmenler İtiraz Etti

KamuAjans.Com- Darbe girişimi sonrası bir çok kurumdan memurlar görevden uzaklaştırılmıştı.Çanakkalede 2 öğretmen açığa alınmalarına itiraz etti.

   81 ilde devam eden fetullahçı terör örgütüne yönelik operasyonlarda 60 bine yakın örgüt üyesi görevlerinden uzaklaştırıldı.Görevden uzaklaştırılan öğretmenlerden bugüne kadar bir hareket gelmemişti.

   Fetullahçı terör örgütü üyelerinin kamudan uzaklaştırılmasına devam ederken şüpheli sıfatı ile görevden uzaklaştırılan öğretmenlerden karşı atak geldi.Çanakkale'nin bayramiç ilçesindeki bir okulda görevden alınan 2 öğretmen göreve iadeleri konusunda karşı atağa geçti.

Görevinden uzaklaştırılan Bayramiç Halk Eğitim Merkezi'nde görevli İngilizce öğretmeni Barış Demir ve Türkmenli Ortaokulu'nda Özel Eğitim Öğretmeni Burak Efeyurtlu, haksızlığa uğradıklarını belirterek duruma hukuken itiraz edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.