2017 Ocak Özür Grubu Öğretmenlerin Özür Grubu Atama Görevden Ayrılma ve İlişik Kesme İşlemleri

2017 Ocak Özür Grubu Öğretmenlerin Özür Grubu Atama Görevden Ayrılma ve İlişik Kesme İşlemleri

Kamuajans.com - 2017 Ocak Özür Grubu Öğretmenlerin Özür Grubu Atama Görevden Ayrılma ve İlişik Kesme İşlemleri 23 OCAK 2017’den itibaren başlayacak. Bu dönemde öğretmenler görevden ayrılma ve ilişik kesme işlemlerini nasıl yapacak?

Ataması yapılan öğretmenlerin yapacağı işlemler:

1. Kararnameniz okula gelecek (il veya ilçe milli eğitim müdürlüğünden elden alınabilir.)

2. Ayrıldığınız okul görevden ayrılma yazınızı yazacak.

3. Ayrıldığınız okul 4 adet Personel Nakil Bildirimi düzenleyecek.

a) Personel Nakil Bildirimlerini ayrıldığınız Okul Müdürü, Milli Eğitim Müdürlüğünden bir yetkili ve Mal Müdürlüğünden bir yetkili imzalayıp mühürleyecek.

b) Personel Nakil Bildirimlerinden birer nüsha ayrıldığınız okul müdürlüğüne, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mal Müdürlüğüne ve göreve başlayacağınız okul müdürlüğüne teslim edilecek.

4. Ayrıldığınız okul müdürü isterse şahsi dosyanızı bir üst yazıyla birlikte imza karşılığı, göreve başlayacağınız okul müdürlüğüne teslim etmek üzere size teslim edebilir. Ya da 15 gün içinde göreve başlayacağınız okula iadeli taahhütlü göndermek zorundadır, göreve başlayacağınız okulun Şahsi Dosya İsteme Yazısı yazması şart değildir.

5. Yolluklarınızı ayrıldığınız okuldan almayı tercih edin. Göreve başlayacağınız okuldan almak isterseniz ödeneği farklı olduğundan ödenek istenmesi gerekiyormuş ve gecikme yaşanabiliyormuş.

6. Ayrıldığınız okulun bağlı olduğu Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek sgk ve hitap çıkışınızı yaptırınız.

7. Personel Nakil Bildiriminin bir nüshası ve size teslim edildiyse şahsi dosyanızla birlikte yeni okulunuzda görevinize başlayın. Yeni okulunuzun bulunduğu müdürlük hangi bankayla anlaşmalıysa o bankadan hesap açtırın. Bu hesabı okulunuza veya ilçe milli eğitim müdürlüğü muhasebe birimine verin.

Not: İl dışı atamalarda, İlişik kestikten sonra 15 gün içerisinde yeni görev yerinizde başlamanız gerekir yoksa istifa etmiş sayılırsınız.

8. Göreve başladığınız okulun bağlı olduğu Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek sgk ve hitap girişinizi yaptırmayı unutmayınız.
Sürekli Görev Yolluğu İçin İstenen Belgeler

1- Atama Kararnamesi 2 Adet, Personel Nakil Bildirimi  2 Adet, Görevden Ayrılma Yazısı 2 Adet,Yolluk Bildirimi 2 Adet , Dilekçe 2 Adet, Rayiç Bedeli 2 Adet

Not : Belgeler Asıl veya Aslı Gibidir Onaylı  Kaşe, İmza ve Mühür olacak

Turkkamu.net özel haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.