2016 Mülakat Mağdurları İçin 10 Bin Ek Atama Müjdesi Bekleniyor

2016 Mülakat Mağdurları İçin 10 Bin Ek Atama Müjdesi Bekleniyor

KamuAjans.Com-Daha önce gündeme getirdiğimiz mülakat mağduru öğretmen adaylarının tepkileri devam ediyor. 2016 yılında getirilen mülakat sistemiyle KPSS'de yeterli puanı almış olsada mülakatta elenen öğretmen adaylarının sesi olmaya devam ediyoruz. Sitemize gönderilen mülakat mağduru eğitimcinin yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

2016 KPSS ye girip gerekli puanı almış kişileriz.Mesleğimize olan saygı ve sevgimizden dolayı çok emek verdik.Fakat hain darbe girişiminden sonra getirilmiş olan mülakat sistemi iyi niyetli uygulanmış olsa bile bizleri mağdur etti.

Danistay'ın durdurma kararıda mülakatın güvenilmez bir sistem olduğunu bir kez daha açıklıyor ve +5/-5 sistemine uyulmaması hatta bazı kişilere +45 li puanlar verilmesi kontenjan da olan ve puanları sınırda kalan bizleri mağdur etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ağustos ayında 10 bin atama sözüne binayen 10 bin ek atama istiyoruz.

Danıstay'ın durdurmak kararından dolayı yeni sistem üzerinde çalışmalar devam ediyor ancak bu yeni sistem söz verilen Ağustos atamasına yetismeyecektir.Mevcut açıgın ücretli öğretmenler yerine mesleği için fedakarlıkta bulunan bizler ile giderilmesini istiyoruz. 6 ay geçerli olan mevcut mülakat puanlarımız ile ek 10 bin atama talep ediyoruz.Yaşadığımız magduriyetten dolayı devlet büyüklerinden bu konuya duyarlılık bekliyoruz...

Bizlerin durumuna hassasiyet göstereceginizi düşünüyoruz ve müjdeli haberi bekliyoruz. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.