2 İl'de Eğitime 1 Gün Ara Verildi

2 İl'de Eğitime 1 Gün Ara Verildi

KamuAjans.Com-Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde eğitime kar nedeniyle bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ısının düşmesiyle Şalpazarı ilçesinde başlayan kar yağışı yoğun şekilde devam ediyor.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ısının düşmesiyle Şalpazarı ilçesinde başlayan kar yağışı yoğun şekilde devam ediyor.

Yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı ilçe genelindeki okullarda eğimine 24 Kasım Cuma ara verildi.

Van'da etkili olan kar yağışından ötürü eğitime bir gün ara verildi.

Dünden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Van'da okullar bugün için tatil edildi. Kar tatilini Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu.

Vali Zorluoğlu, Twitter'da paylaştığı mesajda, "Değerli öğretmen ve öğrencilerimiz, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçelerinde eğitim öğretime 24 Kasım 2017 Cuma günü için 1 gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

Vali Zorluoğlu, olumsuz hava şartlarından dolayı kamuda çalışan hamile ve engelliler için de 1 günlük idari izin verildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.