18 Kasım Kar Tatili Olan İller

18 Kasım Kar Tatili Olan İller

KamuAjans.Com-Kış mevsiminin kendini iyice hissettirmesiyle Türkiye'nin bazı illerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı.Geçen sene eğitim öğretimin aksamasında önemli rol alan kar yağışı yeniden eğitimde aksamalar yaşatmaya devam ediyor.

Erzurum, Ardahan ve Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan yağmur gecenin ilerleyen saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışının en fazla etkili olduğu Ardahan'ın Posof ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar Kaymakamlık kararı ile bir gün tatil edildi. Kar yağışının yoğunluğu nedeniyle ilçede elektrikler de kesildi. Ardahan, Kars, Erzurum'da Büyükşehir belediyesi, Öz İdare ekipleri kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Yoğun kar yağışı başladı. Kar eğitimi de vurdu. İşte yarın tatil olan il ve ilçeler.

Özellikle doğu ve güneydoğu ilelrinde dün akşam saatlerinden tibaren başlayan kar yağısı yoğun kara dönüşünce Ardahan'ın Posof İlçesinde oulalra kar tatili geldi.

Doğu'da kar yağışı ile birlikte Ardahan'ın Posof ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.