Yüzleşme Final Bölümünde Neler Oldu? Final Bölümünün Fragmanı Yayında! Yüzleşme Neden Final Yapma Kararı Aldı?

Yüzleşme Final Bölümünde Neler Oldu? Final Bölümünün Fragmanı Yayında! Yüzleşme Neden Final Yapma Kararı Aldı?

Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme'de tüm Kalender kasabasını yüzleşmeye zorlayacak olan iki kadının dram yüklü hikayesi, ilk bölümü ile ekranlara aktarıldı. Final bölümü ile seyircisiyle buluşan dizi konusu ve oyuncularıyla da dikkat çekti. Kanal D’nin; T Company imzalı, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi Yüzleşme Kalender Kasabası’nda yaşananlar ile televizyon izleyicisinin ilgisini çekmeyi başardığı düşünülse de yayınlanan bölümler beklenen reytingi alamadı.

Kanal D'nin merak uyandıran ve konusu ile gündeme bomba gibi düşen ve usta oyuncu Uğur Yücel'in rol aldığı Yüzleşme 3 bölümdür izleyicisi ile buluşuyor. Yayınladığı diziler uzun soluklu olmayan Kanal D, Yüzleşme dizisiyle makus talihini yine değiştiremedi. Yeni bölümü yayınlanan Yüzleşme'nin 4. bölüm fragmanı hikayeyi hangi sulara taşıyacak? merak edilirken, dizi severleri üzecek bir açıklama yapıldı. Yüzleşme 4. bölümde final yapma kararı aldı.

Yüzleşme dizisi iddialı oyuncu kadrosu ve ilgi, dikkat çeken konusu ile merak edilen konular arasında yerini aldı. Çekimleri Alanya'da yapılan dizi çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayeyi ekranlara taşıdı. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan, izleyenler için orjinal bir hikaye olan ve beğeni toplayan, son bölümünde sır dolu iki cinayet arkasındaki gerçeklerin merak edildiği, Yüzleşme dizisi sona erdi.

Yüzleşme Ne Zaman Final Yapıyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadığı için 4. bölümü ile ekran macerasını sona erdirdi. Yüzleşme dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı "Final" olarak yayınlandı ve Yüzleşme, 26 Mart Salı günü ekranlara veda etti.

Yüzleşme Final Bölümünde Neler Yaşandı!

Masal'ın Gonca olduğunun öğrenilmesi artık kaçınılmaz bir sona doğru yaklaşır. Savcı, 15 yıl önce kaybolan Gonca'nın dosyasını tekrar açmaya karar verir. Fikret, Gonca'yı bulmak için Songül'den destek ister fakat karşılık bulamaz. Zira Songül, Gonca'nın yıllar önce öldüğünü düşünmektedir. Fikret ise Songül'e serzenişte bulunur. Savcı olayları ve delilleri derinlemesine inceler. Masal'ın, Ufuk'un öldürüldüğü gece çekilen fotoğrafı Savcı'nın eline geçince olayların rengi fazlasıyla değişir. Kalender Kasabası'nda gizli kalan tüm sırlar aydınlanırken Masal, Gonca olduğunu saklayabilecek mi?

Ekibe Veda Yazısı...

Bülent Turgut veda yazısında;

"Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz;

Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz. Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yüzleşme son bölümde neler oldu? 

Kalender Kasabası'nda yaşanan şüpheli ölümler tüm dikkatleri Masal ve Ömer'e çeviriyor! Ufuk'un ölümünün ardından Kalender Kasabası hiç olmadığı kadar hareketli günler yaşar. Arka arkaya yaşanan iki şüpheli ölüm herkesi tedirgin eder. Şüpheli gözler kasabaya yeni gelen bir yabancı olan Masal ve yıllar sonra ortaya çıkan Ömer'e çevrilmiştir. Zümrüt ve Masal bu işi enine boyuna konuşur. Zümrüt kendi planının hatalı olmasından ziyade Ufuk'u kimin öldürdüğü ile ilgilenir. 

Fikret yaptıkları bir konuşma sırasında Ömer'i uyarır. İnsanların ondan şüphelenebileceklerinden bahseder. Böyle düşünen sadece Fikret değildir. Pek çok kişide onunla aynı fikirdedir. Öte yandan Ömer, Gonca'nın başına gelenleri öğrenme peşindedir. Bu yüzden araştırmalara başlar. Zira yıllar önce kaybolan sevdiğinin başına neler geldiği halen ilk günkü gizemini korumaktadır.

Yüzleşme Eski Bölümlerde Yaşananlar!

Ufuk'un ölümüyle şoka giren Masal, Ömer'in yardımıyla bedestenden uzaklaşıyor. Ufuk'un ölümünden kısa bir süre önce Ömer'le yaşadığı tartışma ise tüm dikkatleri Ömer'in üzerine çekiyor. Masal, Battal ve Halil'den intikam alacağım derken Ömer'in hayatını tehlikeye attığının farkındadır. Battal, Ufuk'un ölümünün intikamını almak için Ömer'in peşine düşüyor. Levent'in Ömer'e yıllar sonra Gonca'ya kimlerin, neler yaptığını itiraf etmesi iki arkadaşı düşman yapıyor. Ömer ve Masal'ı yalnız yakalayan Battal hangisini vurdurtacak?

Yüzleşme Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun paylaştığı Yüzleşme’de; Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Darda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül de yer alıyor.

Yüzleşme Konusu

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.