Söz Finalde Neler Oldu? Söz'den Muhteşem Final! Çolak Geri Dönüyor! Efsane Plan!

Söz Finalde Neler Oldu? Söz'den Muhteşem Final! Çolak Geri Dönüyor! Efsane Plan!

Söz 84. son bölümü (final) ile ekranlara geldi. Dizi severleri ekranlara kilitleyen muhteşem, büyük, çarpıcı final bölümünde Çolak geliyor ve Söz son noktayı koyuyor. Zihinlerde derin yer tutan, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek olan dizinin final bölümünde; kazanılanlar, kaybedilenler, sevdalar, vatan için canını feda edenler ve bu ülke sevdalılarını anlatan muhteşem bir bölüm yer aldı. İşte, bu akşam yayınlanan Söz final bölümünde yaşananlar...

Söz son bölümde tansiyon yükseliyor. Büyük sabırsızlıkla beklenen son bölümde; sürpriz, beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Çolak geri dönüyor. Öte yandan Tim'in ve Yavuz'un şehit olduğu görülüyor. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost’u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ‘’O’’ geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir. Timden Çolak'a harika bir plan, İntikam Hırsıyla yanıp tutuşan En Sonunda Hakettiğini Buluyor! 

Söz 83. yeni bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Büyük merakla beklenen yeni bölümde; Tim ve Yavuz, Erdem'i korkunç tuzaktan çıkarmak için harekete geçiyor. Erdem'in alıkoyulması Yavuz'u göreve getirir. Derya bir ömür hayatını geçirmek istediği adam için endişelenirken, Tim de Dragan'ın Yavuz'a zehir enjekte ettiğini öğreniyor. Tim bir taraftan Erdem Komutan için canını ortaya koyarken bir taraftan Yavuz Komutan'ı yaşatmak için destek oluyor. Yavuz'un aniden yere yığılması, tepki vermemesi yürekleri ağza getiriyor. Yavuz gerçekten öldü mü? Söz final bölümü ile 27 Mayıs pazartesi akşamı sizlerle.

Söz dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara geldi! Diziseverlerin vazgeçilmezlerinden dizilerinden olan Söz, 3. sezonunda da Star Tv'de fırtınalar estirdi! 

Söz Neden Final Yapıyor?

Star Tv uzun bir karar verme sürecinin ardından Söz dizisi için final kararı aldı. Bu karar ile Söz dizisinin 27 mayıs pazartesi akşamı (bu akşam) 84. bölümü ile final yapması kesinleşti. Söz dizisi ortalama 7-8 reyting alıyor ama Söz dizisi çoğu zaman Çukur dizisine geçiliyor; yani gün birinciliği Ay Yapım’ın Show TV’de yayınladığı Çukur dizisinin oluyor bu da Söz dizisinin değerini düşürüyor; zira pazartesi akşamları yayınlanacak reklamlarda en yüksek parayı Show TV kapıyor. 

Söz dizisinin önemli yıldızı Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle görüntülenmemek için trafiği birbirine katarak kaçmıştı. Sarıtaş'ın gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş'ın uğruna trafiği birbirine katarak kaçtığı, beraber görüntülenmek istemediği sevgilisinin, 3 aydır beraber olduğu modacı Zeynep Mayruk olduğu ortaya çıktı.

Söz Son Bölümde Neler Oldu?

TİM artık, sözün bittiği yerdedir. Büyük bir çatışma hazırlığında olan terör unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir. Yavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör unsurlarının liderlerini ve çatışmayı yürüttükleri karargahı yok etmek için harekete geçerken timin diğer yarısı, terör unsurlarının mühimmat depolarını vurmak için sıcak temasa başlar.

Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani ‘Bir Dost’ yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost’u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ‘’O’’ geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

Söz Dizisi konusu ve oyuncuları

Yapımcılığını TIMS&B'nin üstlendiği, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, Yönetmeni Yağız Alp Akaydın, Senaristi Ethem Özışık olan Söz dizisi tüm hızıyla Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Star Tv’nin ilgiyle izlenen askerlerin hayatını konu olan Söz dizisi; Türk askerinin içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı verdiği zorlu mücadeleyi anlatıyor.

Türkiye'nin gündelik hayatının en önemli olayı olan Afrin operasyonuna paralel yürüyen Söz Dizisi kahraman ordumuzun yaşantısından ve mücadelesinden kesitler sunuyor. Özel harekat subay ve askerlerinin hem askeri hem de sivil hayatlarının konu edildiği Söz Dizisi bir sınır şehri olan Karabayır'da geçiyor.

Her bölümü ile izlenme rekorları kıran  Tolga Sarıtaş (Kdemli Üsteğmen Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Mehmet Özgür (Agah), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Meriç Aral (Eylem Mercier), Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Kaçmaz), Burak Sevinç (Üstçavuş Fethi Kulaksız), Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti), Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar Bozdağ), Eren Vurdem (Başçavuş Ateş Acar), Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altınparmak), Doğukan Polat (Aşık), Nil Günal (Güler Korkmaz), İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz), Burcu Binici (Ceren) gibi oyuncularyer alıyor.

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Söz'ün her bölümü izleyenleri ekran başına kilitlerken; Söz dizisinin Keşanlı Mücahit’i Görkem Sevindik, bir Kıvanç Tatlıtuğ hayranı çıktı. Görkem Sevindik, ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ filmini de izlediğini belirterek, “Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu, en çok aklımda kalan oldu. Onu izlerken dersler çıkartıyorum” diyerek, Tatlıtuğ’a övgüler yağdırdı.

KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.