Şahin Tepesi 6. Bölümüyle Final Yaptı? Tuna'ya Büyük Şok! Olaylar Kontrolünden Çıkıyor!

Şahin Tepesi 6. Bölümüyle Final Yaptı? Tuna'ya Büyük Şok! Olaylar Kontrolünden Çıkıyor!

Mete’nin sonu gelmeyen tehditleri ile boğuşan Tuna bu duruma son vermek için harekete geçiyor. Tuna, Mete’ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda’yı büyük bir tehlikenin içine atarken, gelişmeler gizli saklı olan her şeyin su üstüne çıkmasına sebep olacaktır. Şahin Tepesi, 6 haftalık televizyon macerasının akabinde 28 Aralık Cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle ani kararla ekranlara veda etti.

Tuna, darbe üstüne darbe ile oldukça sarsıldı. Deniz, annesini katil olmakla itham ederken, artık ondan korkmaya başladığını söyledi. Melek'in hamlesini onaylayan Demir, Tuna'nın tepkisini çekerken, Tuna'nın öfkesi Demir ile boşanma noktasına getirdi. Yarın yeni bölümü ile TV'de olacak dizinin 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Şahin Tepesinde Tuna'nın büyük sırrı dalga dalga yayılıyor. Mete ve Deniz, el ele Demir'in karşısına çıkıp evlenmek istediklerini söylüyor. Duyduğu sözler karşısında Demir, beyninden vurulmuşa dönüyor. Etrafa tehditler savuran Mete, elindeki kozu kullanmaya devam ediyor.

Her hafta soluk soluğa izlenen gelişmelerle ekrana kilitleyen Şahin Tepesi dizisinde heyecan dorukta... 6. bölüm fragmanı beklenen dizide ilginç gelişmeler yaşanıyor. Verda ve Efe arasındaki aşk tohumları filizlenmeye başladı. Mete'nin gözdağı vermesiyle Deniz, büyük bir çıkmaza girdi.

Şahin Tepesi son bölümünde yer yerinden oynadı. Mithat Şahin cinayetinin yegane tanığı Balıkçı Arif, trafik kazası sonucu hayatını kaybeder. Şüpheli ölümde, Arif'in son sözleri Demir'in kafasını oldukça bulandırır. Mete, amacına adım adım ulaşırken, Cem zor durumdadır. Köşkte yaşanan arbede, Verda ve Efe'nin yakınlaşmasına vesile olur. Son bölümün ardından gözler 6. bölüm fragmanında...

Son bölümde; Büyük aşk filizlenmektedir. Melek'in üretime geçmesi için hazırlanan sipariş formunu Demir'in onayladığını öğrenen Tuna büyük olay çıkarır. Tuna'nın öfkesi Demir'in boşanma kararı almasına neden olacak kadar büyüktür. Yaşadıklarından bunalan Deniz'e, Cem'le geçirdiği güzel gün çok iyi gelir ama Deniz bu baskıya daha fazla dayanamayacağını anlamış ve herkesten habersiz yurtdışına gitmeye karar vermiştir. Bu karardan haberdar olan Mete'nin yapacağı yeni hamle köşkün ortasına bomba gibi düşecektir.


Şahin Tepesi  Eski Bölümlerde Yaşananlar


Her hafta soluk soluğa izlenen gelişmelerle ekrana kilitleyen dizide sular durulmuyor. Tuna, art arda gelen darbelerle derinden sarsılıyor. Son darbe ise en yakınındaki kişiden, hayat arkadaşından geliyor. Tuna, Melek'in yıllar sonrasında çıkıp gelmesine ve meydan okumasına tahammül edemiyor. Tuna'nın fevri hareketleri, Demir'i herkesi şok edecek bir karara zorluyor. Demir, Tuna'dan boşanmak istiyor.

Büyük sırrın ortaya çıkma ihtimali Tuna'yı çılgına çeviriyor. Tuna'nın bu durumu kontrol altına alması için geri sayım başlıyor. Melek'in yeni iş ortağı herkesi şaşkına çeviriyor. 

Son bölümde; Tuna büyük bir korku yaşıyor. Büyük sırrı Mete ile ortaya çıkma eşiğinde... Mete'nin başına gelenler köşkten uzaklaştırırken, Tuna bu arada zaman kazanmış olur. Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda'nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir. Melek'in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek'in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek'i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna'ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna'yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.


Şahin Tepesi Dizisi Konusu

Şahin Tepesi dizisinde aralarında husumet olan iki ailenin çocuklarının imkansız aşkı ve birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Şahin Tepesi Oyuncuları


Aybüke Pusat (Şahin Tepesi Verda)

Aybüke Pusat son olarak Söz dizisinde Bahar karakterine hayat vermiş ve dünyada tanınan bir isim haline gelmiştir. Aybüke Pusat 1995 yılında Ankara’da doğmuştur ve 23 yaşındadır. Aybüke Pusat Hacettepe Üniversitesinde bale eğitimi almıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesinde İşletme eğitimi almıştır. Aybüke Pusat Elidor Miss Turkey yarışmasında 3. olarak güzelliği ile dikkat çekmiştir. Aybüke Pusat Medcezir dizisi ile oyunculuğa sağlam bir başlangıç yapmıştır. Aybüke Pusat’ın asıl yükselişi ise 2015 de O Hayat Benim dizisinde rol alması ile olmuştur.

Verda Melek’in biricik kızıdır. Güzelliği ile görkemli bir kızdır. Şuanda Kimya mühendisliği son sınıf öğrencisidir. 23 yaşında olan Verda’nın sürekli aksilikler gelmektedir başına. Verda babasını kaybettikten sonra annesine destek olmuştur. Efe’ye duyduğu aşkla, kadınlığını ve aşkı için neleri göze alabileceğin fark edecek.


Boran Kuzum (Şahin Tepesi Efe)

Boran Kuzum denince akıllara Vatanım Sensin’in dizisinin yıldızı Leon karakterini var eden adam gelmektedir. 1 Ekim 1992 de Ankara’da dünyaya gelen Boran Kuzum 26 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. Boran Kuzum ilk olarak 2015 de Analar ve Anneler dizisinde yer almıştır. 2016’da Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde yer almıştır. Son olarak ise Cingöz Recai filminde ve Vatanım Sensin dizisinde yer almıştır.

Efe küstah bir gençtir. Efe Tuna ve Demir’in oğulları ve büyük parfüm şirketinin tek varisidir. 24 yaşında olan Efe ailesinden gelen gücü çok iyi kullanırken ne kadar Kibirli göründüğünü fark etmez. Efe kimseye aşık olmama derken Verda onun aklını başından alacak. Peki Efe bu kadar güçlü görünürken aşkına kadınına sahip çıkabilecek mi?


Esra Dermancıoğlu (Şahin Tepesi Ceylan Topçu)

1968 de İstanbul’da doğan Esra Dermancıoğlu Pierre Loti lisesi mezunudur. İsviçre’de oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Esra Dermancıoğlu Türkiye’ye döndüğünde Gülse Birsel’in oyunculuk teklifi ile ilk olarak Avrupa Yakası dizisinde rol almıştır. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde hayat verdiği mukaddes karkateri ile çok açılmış ve dünyada ismini duyurmuştur.  Son olarak Kırgın Çiçekler de bir sezon Zehra karakterine hayat vermiştir. 90’lar dizisinde Şükran annesidir. Eşinden ayrılmasının tek nedeni ise einin oyuncu olmasını istememesidir.

Ceylan Tuna’nın kız kardeşidir. zengin bir ailede şımarık şekilde yetişmiştir. Ceylan ablasının hakimiyetinde yaşamıştır hep Tuna onu iş hayatına bile girdirmemiştir çok istemesine rağmen. Ceylan’da kendini eğlenceye, dalgaya vurmuştur. Çok şen şakrak biri iken aşık olduğu adam yüzünden kötü bir kadına dönüşecektir. Ceylan’ı yıllar önce sevdiği adamdan ablası Tuna uygun görmediği için ayrılmak zorunda kalmıştır  ve bir daha aradığı aşkı bulamamış.

Ceylan şimdi avukat Erkan’a aşık olduğunu düşünüyor ama Tuna’nun kalbi çok şıpsevdi. Ceylan Erkan’ın Melek’e aşık olduğunu öğrenince Erkan’ı bir tutku haline geçiştirmiştir. Ceylan başta desteklediği Melek’e cephe alacak ve Erkan’a sahip olmaya çalışacak.


Zerrin Tekindor (Şahin Tepesi Tuna)

1964 de Balıkesir’de doğan Zerrin Tekindor 54 yaşındadır. Ressam ve dizi ve tiyatro oyuncusudur. Çetin Tekindor ile evlidir ve Hira isminde bir kızı vardır. Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Devlet Tiyatrosu oyunculuğu ile mesleğe başlamıştır. Aşk-ı Memnu dizisinde Deniz de Courton olarak karşımıza çıkmış ve çok sevilerek tiyatrodan dizi oyunculuğuna kaymıştır. Yılların deneyimli tiyatro oyuncusudur. Daha sonra ki yıllarda Kara Sevda dizisinde Leyla karakterine hayat vermiş ve Kuzey Güney dizisinde anne olarak karşımıza çıkmıştır.

Tuna anne ve babasını kaybettikten kardeşi sonra babasının aile dostu Mithat tarafından büyütülmüştür. Mithat’ın öz kızı Melek ile Tuna arasında içten içe büyük bir çekişme vardır. Tuna küçük bir parfüm şirketini alıp büyük bir deve dönüştürebilmiş başarılı bir iş kadını ve çalışkan bir annedir. 


Ebru Özkan (Şahin Tepesi Melek)

1978 Ankara doğumlu olan güze oyuncu 40 yaşındadır. Oyuncu Ertan Saban ile evlidir. Biricik adında bir kızı vardır. İzleyici onu Paramparça dizisinde hayat verdiği Dilara karkateri ile tanımıştır. Not Defteri dizisinde de Suna olarka karşımıza çıkmış ve çok sevilmiştir.

Melek Müthat’ın öz kızıdır. Tuna yüzünden babası tarafından evlatlık reddedildiğini düşünmekte ve Tuna’ya karşı büyük bir intikam beslemektedir. Melek evlatlıktan atıldıktan sonra zor bir hayat geçirmiş hatta eşini bile kaybetmiştir. Şimdi Melek Tuna’dan intikamını alabilmek için yeniden dönmüştür. 


Kaan Taşaner (Şahin Tepesi Erkan Sarpkaya)

Kaan Taşaner son olarak Mehmetçik: Kut’ül Amare dizisinde yer almış dizi devam etmesine rağmen Kaan Taşaner diziden çıkarılmıştı. Kaan Taşaner’i en çok Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Gündoğdu karakteri ile tanınmıştır. Kaan Taşaner 1979 Antalya doğumludur ve 39 yaşındadır. Oyuncu Sacide Taşaner’in oğludur. Konya, Selçuk Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur.

Erkan ünlü bir avukat. Büyük bir hukuk firması var ve uzun süreli bir evlilikten sonra ın 40 yaşında karısından ayrılmış. Çok yakışıklı ve zengin olduğu için çok gözde. Şahin Holding’in hukuki işlemleri de onun şirketinin sorumluluğunda. Tuna ve Demir’in de yakın arkadaşı. Erkan zeki bir adam Ceylan’ın onunla ilgilendiğinin farkında ama o Melek’ten hoşlanıyor ve evliliğini de Melek için bitirmiş


Mustafa Mert Koç (Şahin Tepesi Cem)

Mustafa Mert Koç 1994 yılında dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’da doğmuştur ve 24 yaşındadır. Mustafa Mert Koç Siyasal Bilgiler mezunudur. Mustafa Mert Koç şuanda genç kızların sevgilisidir tam bir sosyal medya fenomenidir. Atv’nin Yeter dizisinde asistan Mert olarak karşımıza çıkmış ve çok beğenilmiştir. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Onur karakterine hayat vererek başarısını ispat etmiş ilk kez başrol deneyimi yaşamıştır. Leyla Tanlar 1.73 cm boyunda ve 47 kg’dır.

Cem Melek’in oğlu Verda’nın kardeşidir. Cem babası öldükten sonra çok değişmiş ve hayatı dalgaya almıştır. Bu nedenle de üniversiteden atılmıştır ama bunu daha annesine söyleyememiştir. Cem 21 yaşında zeki bir gençtir ama safa yatmaktadır. Cem kendini kanıtlamak istese de bu kolay olmayacak zira işler iyi gitmediği zaman kendini çok ezik biri gibi görüyor.


Leyla Tanlar (Şahin Tepesi Deniz)

Leyla Tanlar Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde hayat verdiği Esleme karakateri ile tanınmıştır. Leyla Tanlar 1998 yılında doğmuştur . Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim almaktadır. Akademi 35,5 Sanatevi’nde oyunculuk dersleri almıştır. Paramparça dizisinde Cansu karakterine hayat vererek kendini ispat etmiştir. Leyla Tanlar’ın son olarak Kuyu dizisi ile ismi geçiyordu ancak o dizi ile anlaşamadı.

Deniz; Tuna ve Demir’in kızlarıdır. Efe’nin de kız kardeşidir. Deniz ailesinden sevgi görmediği içim köşkün kahyasının oğlu Mete’ye aşık olmuştur ama seviye farkı ona ağır gelmiş ve psikolojisi bozularak Mete’den uzaklaşmıştır. Deniz içine kapanmış ve çok kırılgan  olan ama dünyalar güzel bir kızdır. Güzelliği annesinden gelse de karakterleri hiç benzemez. Cem’e aşık olacak ve gerçek sevgiyi onda bulacaktır. 


Murat Aygen (Şahin Tepesi Demir)

Murat Aygen’i biz Medcezir dizisi ile tanıdık. Murat Aygen 1971 Diyarbakır doğumludur. İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunudur. Gerçek adı Murat Ağlatçı’dır. Daha spnra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında tiyatro eğitimi almıştır. Bodrum Masalı dizisinde Evren karakterine hayat vererek çok ünlü bir oyuncu haline gelmiştir.

Demir Melek’e deliler gibi aşıkken ani bir karar ile ayrılmışlardır. Demir Melek’ten ayrıldıktan sonra Tuna ile evlenmiştir. Melek’in geri dönmesi ile işler çok karışacaktır. Demir zeki bir iş adamıdır. 


Bülent ARIN

1951 yılında doğan Bülent Arın 67 yaşındadır. Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. son olarak 2017 yılında Fi dizisinde yer almıştır. Kırlangıç Yuvası filmi ile tanınmış başarılı bir tiyatrocudur.

KamuAjans.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.