Muhteşem İkili Ekranlara Veda Etti! Dizi Neden Final Yaptı? Final Bölümünde Neler Yaşandı?

Muhteşem İkili Ekranlara Veda Etti! Dizi Neden Final Yaptı? Final Bölümünde Neler Yaşandı?

Muhteşem İkili Final bölümü ile ekranlara geldi. Final bölümünde; Barca, profösörü bulmak, ondan yaşattıklarının hesabını sormak için harekete geçer. Fakat Barca'yı kötü bir sürpriz beklemektedir. MKC ise kendisine kurulan tuzaktan habersiz ameliyata girmek üzeredir. Barca MKC'ye kurulan tuzağı öğrenir ve engellemeye çalışır. Kanal D'nin sevilen dizisi bu akşam ekrana gelen 12. son bölümüyle final yaptı.

Muhteşem ikili dizisinin son bölümünde aksiyon, heyecan tavan yaparken, duygusal anlarda yaşanır. MKC'nin sağlık sorunları, Yağmur'un tekrar yüzüğü parmağına takması için koştuğu şart, MKC'yi önemli bir kararın eşiğine getirir. Yıllarını verdiği görevinden vazgeçmek üzere olan MKC'ye, Barca'nın söylediği sözler manidardır.

MKC canı pahasına da olsa can dostu Barca'yı yalnız bırakmak istemiyor. Yağmur MKC için endişelenirken, Nilüfer ise Barca'nın geri dönmesini dört gözle bekliyor. Barca'yı kurtarma operasyonunda MKC yere yığılıyor. 

Muhteşem İkili Neden Final Yapıyor?

Muhteşem konusu ve usta oyuncularıyla iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan dizi reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı. TMC Film imzalı, final fragmanı yayınlanan dizi salı akşamı ekranlara veda edecek.

Muhteşem İkili Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar 

Muhteşem İkili son bölümü MKC'nin vurulması sahnesiyle bitmiş, yeni bölüm merak edilmişti. Uzun aradan sonra yeni fragmanı ile müthiş bir giriş yapan dizide, MKC'nin vurulduktan sonra sağlık sorunları yaşadığı görülüyor. Barca, arkadaşının başına gelenlerden kendisini sorumlu tutarken, Yağmur ise bir an olsun yalnız bırakmıyor.  

MKC, Tayfun'un adamları tarafından vurulması üzerinden onbeş gün geçmiştir. Ameliyatı sonrasında omuriliğine yakın bir yerdeki kurşun çıkarılamamıştır. Bu yüzden his kayıpları ve bayılmalar yaşayan MKC sevenlerini üzüntüye boğmuştur. Onun bu durumunu kafaya takan kişi ise, Barca'dır. Çünkü, ortağını koruyamamanın verdiği vicdan azabı ile büyük acı çekmektedir. Tek amacı vardır; o da, ortağını bu duruma sokanlardan intikam almaktır.

Yasa dışı dövüş yaptıran ve sonrasında ölenlerin organlarını satan bir suç örgütünün peşine düşen MKC ve Barca, şebekeye ağır darbeler indirir. Şebekenin başındaki kişi bu yüzden büyük sıkıntılar çeker. Mekanlarına polis baskını olur ve önemli adamları Hakan tarafından öldürülür. Bu sırada Hakan, Barca ve MKC ile anlaşma yapar ve şebekenin tüm iç yüzünü anlatır. İkilimiz, baskınlarını arttırmaya başlayınca şebekenin başındaki adamın hedefine girerler. Peşlerine adam takar. Barca ve MKC, feridun'un evindeki yılbaşı partisindedir. Onları takip eden kişi sotede yatmış dışarı çıkmalarını beklemektdir. MKC, görmek istemediği bir durumu gördükten sonra Yağmur ve oğlu Kaan ile geceyi erken bitirmeye karar verir. Arabasına doğru gittiği sırada şebekenin adamı onu vurmayı başarır...



Muhteşem İkili dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu

Başarılı oyuncu kadrosu ile her hafta adından söz ettiren dizi hakkında bomba bir haber var. Diziye yeni bir soluk geliyor. Dizide polis Ela karakteri olarak boy gösterecek Şive Şenözen, diziye dahil oluyor.


Muhteşem İkili Konusu 

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca'nın cesareti, MKC'nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.


Muhteşem İkili Oyuncuları

İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda başarılı isimler Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu da yer alıyor.

KamuAjans.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.