Kızım Finalde Neler Oldu? Kızım Neden Final Yaptı? Muhteşem Hikayede Mutlu Son...

Kızım Finalde Neler Oldu? Kızım Neden Final Yaptı? Muhteşem Hikayede Mutlu Son...

Kızım fina bölümü ile seyircisini ekrana kilitledi. Merakla beklenen, final bölümünde; Tutuklanmak üzere olan Demir, Öykü'nün itirafıyla kurtuluyor. Aşk hayatını düzene sokan Demir, iş hayatında da maharetlerini sergileyerek takdirleri toplar. Doğruluğun, dürüst olmanın, helal kazancın karşılığını kat be kat alan Demir'in hayatında her şey yolunda gider. Demir ve Candan formalite olan evliliklerini düğün merasimi ile taçlandırırken, çifte düğünde Sevgi ve Uğur'da nikah masasına oturur. Kızın finalde neler o

Cuma akşamları ekrana gelen ve hayranlarını heyecanla tv başına diken Kızım dizisi bu hafta ekrana gelen yeni bölümde Öykü babasının maddi problemlerini kendine dert eder boyundan büyük işlere kalkışır. İşte Kızım 32. final bölüm özeti... Minik, masum, akıllı Öykü'nün hikayesinde ! Öte yandan Kızım dizisinin final yapacağını öğrenen dizi severler, dizinin neden final yaptığını merak etmeye başladılar. Med Yapım imzalı dizi reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyince final yapma kararı aldı. 

Kızım yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Öykü, parkta oynarken içi para dolu bir zarf buluyor. Eve döndüğünde kimseye söylemeden onu yatağının altına saklıyor. Yptığı hatanın farkında olan Öykü'nün içi bir türlü rahat etmiyor. İçi içini kemiren Öykü, babasına gerçeği anlatmak ister ancak bir türlü söyleyemiyor. Sınıfta bahçedeki kediler için para toplanıyor. Öykü bulduğu paradan verince Sevgi Demir'i arıyor ve durumu haber veriyor. Demir Öykü'ye unutamayacağı bir ders veriyor. İşte, Kızım final fragmanı...


Kızım Son Bölümde Neler Oldu? Kızım Son Bölüm Özet...

Öykü parkta bulduğu paranın Ömer'e ait olduğunu ve babasının onu sahibine teslim edeceğini söylemesiyle rahatlamıştır. Demir sabah Cemal ve Uğur ile birlikte çıkarken parayı Ömer'e teslim edeceğini söyler. Parayı cebine koyar ve yola çıkar. Bu sırada Candan Öykü'nün odasına girer. Parayı sorduğunda Öykü “ben bu işi nasıl yaptım” diyerek utancından yorganın altına saklanır. Candan onu teselli etmeye çalışır. Ona çocuk olduğunu bazen hata yapabileceğini söyleyerek “Geçti gitti bak. Baban düzeltecek hatayı. Parayı teslim edecek. Üzülme. Bir daha böyle bir şey yapma” der. Öykü bir daha asla yapmayacağını söyler. Bu sırada çay bahçesine gelen Demir Ömer'i sorar. Ömer'i beklemek ve çay içmek için masaya oturur. Aynı sırada diğer masalardan birinde oturan iki kişi Demir'in cebindeki zarfı fark eder. Ömer'in kaybettiği para ile ilgili anlattıklarını konuşurlar. Demir'i de tanıdıkları için Ömer'in parasını onun çaldığından şüphe ederler. Öykü Candan'ın hazırladığı kahvaltıyı doğru düzgün yemez. Aklı babasındadır.


Candan Öykü'ye hazırlanmasını söyler. Demir ise daha fazla bekleyemeyeceğini söyleyerek garsona Ömer'in onu aramasını söyler ve işe gitmek için dışarıya çıkarken Ömer'i görür. Ömer'in yanında polisler vardır. Polisler hakkında şikayet olduğunu söyler. Demir şoke olur. Polislere bir yanlış anlama olduğunu söyler ancak polisler koluna girer eve derdini karakolda anlatmasını söyleyerek kolundan tutup götürürler. Candan ve Öykü durakta beklemektedir. Demir polislere kendisinin bir şey yapmadığını anlatmaya çalışsa da polisler dinlemez. Bu sırada babasını polislerin arasında gören Öykü ona doğru koşturur. Demir Öykü'yü görünce ne diyeceğini bilemez.


Parayı Demir'in çalmadığı aksine parayı Ömer'e teslim etmek için geldiği ve olayın tamamen yanlış bir anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıkar. Demir ve Öykü bu kötü olaydan da kurtulur. Demir babasının Candan ile Uğur amcasının da çok sevdiği öğretmeni ile evlenmesiyle artık yaşadıkları tüm kötü günleri geride bırakır. Yapılan çifte düğünde Öykü'nün mutluluğu yüzünden okunur.


Kızım Dizisi Konusu

Kızım dizisi bir baba ve kız hikayesidir. Bir babanın kızı için neler yapabileceği nelerden vazgeçebileceğinin hikayesidir. Kızım dizisinde sevgilisinden ayrılan bir dolandırıcı baba olan Demir Göktürk sevgilisinden ayrılırken onun hamile olduğunun farkında olmaz. Öykü doğar ve annesi onu teyzesine emanet ederek çekip gider. Öykü unutkanlık hastalığına yakalanmıştır ve günden günde her şeyi unutmaya başlamıştır. Teyzesi ise bir gün Öykü’ye babasının adresini verir ve ona artık bakamayacağını yazan bir mektup bırakır. Öykü bakım yurduna gitmek yerine babasını aramaya başlar.

Babası bir hırsız olan bu sevimli kızın dramı babasının hapse girmesi ile daha da dramatik bir hal alır. Hapisten çıkan adam kızı ile ilgilenmeye ve kendine çeki düzen vermeye karar verir; bu arada da bir kadına aşık olur ve üçlünün hem dram hemde komedi ile dolu hikayesi başlar. Demir kızını biraz daha yaşatabilmek için olağan üstü bir mücadele verecektir.


Kızım Dizisi Oyuncuları

Buğra Gülsoy (Kızım Dizisi Demir Göktürk)

Asıl adı Behiç Buğra olan oyuncu 22 Şubat 1982 yılında dünyaya gelen Buğra Gülsoy 36 yaşındadır. Ankara da doğan yakışıklı oyuncu İlköğretim ve lise hayatını Ankara da tamamlamıştır.  Küçük yaşlarda sahne hayatına başlayan Buğra Gülsoy  2004 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. Kıbrıs’a gittiği yıllarda Kıbrıs Devlet Tiyatrosunda çeşitli rollerde görev almıştır. Ayrıca Kıbrıs Film Derneği kurucularındandır. Fatma Gülün Suçu Ne? adlı dizide oynadığı Vural karakteri ile tanınmıştır. Fatma Gülün Suçu Ne? adlı dizi ile ünlenen Buğra Gülsoy Kuzey Güney adlı dizide de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmıştır.

Buğra Gülsoy Kızım dizisinde Öykü’nün hırsız ve vurdumduymaz babası olarak karşımıza çıkacak. Demir Göktürk hapisten çıkmak için önce Öykü’yü kullanacak; ancak sonradan Öykü’nün içinde bulunduğu durum nedeniyle onu bırakamayacak. 

Leyla Lydia Tuğutlu (Kızım Dizisi Candan Hoşgör)

29 Ekim 1989 yılında doğan Leyla Lydia Tuğutlu Almanya Berlin de meydana gelmiştir. Leyla Lydia Tuğutlu  Alman bir anne ve Türk bir babanın biricik kızıdır. İlkokul öğretimine Türkiye de başlayan Leyla Lydia Tuğutlu  bir zaman sonra piyano eğitimi almaya başlamıştır. 5 yıl müzik aletlerinin çalınması  hakkında ders aldı. Bu zaman zarfında bir ajansta modellik yaptı. Anadolu lisesi mezunu olan Leyla Lydia Tuğutlu üniversiteye başladığında konservatuvarı bir kenara atıp modellik ve fotomodellik mesleğine yöneldi,ilgi gösterdi.Halen İstanbul üniversitesinde Alman dili ve Edebiyat öğrencisidir. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlunun kardeşi Songül karakteri ile ün kazandı daha sonrasında Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Sonrasında Dilibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrol almıştır.

Candan çok başarılı ve bilgili bir veterinerdir. İnsanların zamanında kendine yaşattığı acılardan sonra kendisini insanlardan soyutlamıştır. Candan masum ve zararsız hayvanlara yardım etmeye kendini adamış bir doktordu. Candan Öykü ilr ilk karşılaştığında onun masum ve yardım bekleyen bakışlarından çok etkilenecektir. Sonradan Candan Öykü’nün hastalığı öğrenir ve bu durum onu çok etkiler ve Öykü’ye yardımcı olmak isterken Öykü’nün babasına aşık olur. Yalnız ve soğuk olan Candan  hayatına Öykü’yü aldıkta sonra çok şey değişecektir. 

Beren Gökyıldız (Kızım Dizisi Öykü)

2009 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. İlköğretim düzeyinde öğrenim hayatında devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan  Kocamın ailesi adlı dizide rol almıştır. Daha sonra oyunculuğu beğenilen küçük oyuncu Güldüy Güldüy Show ekranlarında izleyici karşısına gelmiştir. Sonrasında ise Anne dizisinde Melek karakteri ile karşımıza gelmektedir.

Öykü babası ile yaşayan çok tatlı bir kızdır. Dobra bir kız olan Öykü yaşının üstünde ki her konuda bilgi sahibidir ve bu çok bilmiş tavırları onu çok sevimli yapar. Babasının yaşadığı bunalımdan çıkması içinde elinden geleni yapan Öykü sonradan çocuk yaşta Alzheimer hastalığına yakalanır ve her şeyi yavaş yavaş unutmaya başlar.

Tugay Mercan(Kızım Dizisi Uğur)

01 Ocak 1982 yılında İstanbul da doğan oyuncu Lise eğitimini İstanbul Bhaçelievler Ticaret Meslek lisesinde tamamladı. Ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünü okudu. Konservatuvarda öğrencilik yaptığı zamanlarda Bakırköy Tiyatrosunda rol aldı.Mezun olduktan sonra da bu tiyatrolarda çalışmaya devam etti. Tugay Mercan Suskunlar dizisinde oynadığı Zeki karakteri ile tanındı. Daha önce ise Muhteşem Yüzyıl Kösem, Asla Vazgeçmem adlı dizilerde de oynadı.

Uğur Demir’in ortağı aynı zamanda da en yakın arkadaşıdır. İkisi de kalifiye birer dolandırıcıdır. Uğur çok beceriksiz olsa da Hacı anasının duası ile pis işlerden kolayca sıyrılır. Küçükken babası öldüğü için hep Hacı anasının yanında kalmıştır; 40 yaşındadır ama hala ondan harçlık alır. Sevimli bir adamdır. Pis işlerin bağlantılarını hep o kurar. 

Serhat Teoman (Kızım Dizisi Cemal)

1983 yılında İzmir’de doğan Serhat Teoman 35 yaşındadır. 1.82 cm boyunda olan yakışıklı oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Serhat Teoman uzun süre tiyatro oyuncusu olduktan sonra Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile ünlenmiştir. Türkiye yakışıklı oyuncu Serhat TEoman’ıın oyunculuğunu çok beğenmiş ve ona destek olmuştur.  Daha sonra Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr.Sinan karakteri ile ününe ün katan Serhat Teoman son olarak Bugünün Saraylısı’, Kaçın Kurası ve Anne ve  dizilerinde başroller de yer almıştır. 


KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.