Kardeş Çocukları Ne Zaman Final Yaptı? Kardeş Çocukları Final Bölümünde Neler Olmuştu?

Kardeş Çocukları Ne Zaman Final Yaptı? Kardeş Çocukları Final Bölümünde Neler Olmuştu?

Kardeş Çocukları 21. final bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Çocukları'nın final bölümünde; Hayat annesine olan bütün kırgınlığıyla Savaş'a sığınırken, Umay'ın dengesi tamamen bozulur. Adnan, yalıdaki yemekte yaşanan bütün gelişmeleri takip edip, rotasını Umay'dan Ümran'a doğru kırarken, Umay, Reşat'ın Hayat ve Yıldırım'la ilgili gizli gündeminden habersiz, Yıldırım ve Ümran'ın evlenmesine engel olmak için hızla harekete geçer.

Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları hikayesi, usta oyuncuları, enteresan senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizi dünyasına hızlı bir giriş yapan Kardeş Çocukları dizisi yeni sezonda aynı başarıyı sürdüremedi. Final kararı alan dizi bu hafta ekranlara veda ediyor. Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un şöhretli bir doktoru oynadığı Kardeş Çocukları’nın senaryosunu Sırma Yanık, yönetmenliğini ise Faruk Teber üstleniyor. Kardeş Çocukları dizisi 21. final bölümü yayınlandı ve dizinin yayın hayatı sonlandırıldı.


Star TV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları 21. bölümünün ardından ekran macerasını noktalayarak final yaptı.

Kardeş Çocukları Final Bölüm Özeti...

Yıldırım’ın Ümran’a evlenme teklif etmesi Hayat ve Umay’ın kalplerinde bomba etkisi yaratır. Hayat annesine olan bütün kırgınlığıyla Savaş’a sığınırken, Umay’ın dengesi tamamen bozulur. Adnan, yalıdaki yemekte yaşanan bütün gelişmeleri takip edip, rotasını Umay’dan Ümran’a doğru kırarken, Umay, Reşat’ın Hayat ve Yıldırım’la ilgili gizli gündeminden habersiz, Yıldırım ve Ümran’ın evlenmesine engel olmak için hızla harekete geçer. Hayat, Savaş’a karşı yaşadığı duygu karmaşasından kaçmak isterken işleri iyice karıştırırken Savaş ise gözünü karartmış Hayat’ın peşindedir. Ümran, ortağı olduğu yalanların ve yıkıcı gerçeklerin arasına sıkışmış, Yıldırım’a gönlünden geçen cevabı veremezken, baba ve kızı birbirine kavuşturmak için çıktığı yolda giderek umudunu daha çok kaybeder. Ümran’ın tüm umutları tükenmişken kadere doğru atılan küçük bir adımın bütün yolları açacağından habersizdir

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez paylaşıyor. 

KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.