Jet Sosyete'de Flaş Karar! Final Bölümünde Neler Yaşandı? Jet Sosyete Yeni Sezonda Nerede?

Jet Sosyete'de Flaş Karar! Final Bölümünde Neler Yaşandı? Jet Sosyete Yeni Sezonda Nerede?

Jet Sosyete son bölümü ile yine gülmekten kırıp geçirdi. Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip'in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar. Fakat bu sefer Talip’in de bazı planlarının olacağını hesaplayamaz. Ekranların kahkaha tufanı dizisi Jet Sosyete, muhteşem kadrosuyla final bölümü ile 20:00'de TV8 ekranlarına geldi. İşte, Jet Sosyete final bölümünde yaşananlar, dizinin finali ve gidişatı

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu, stresini atmak isteyenlerin favori dizisi Jet Sosyete; konuk oyuncuları, eğlence dolu sahneleri, gülmekten kırıp geçiren esprili dili ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Jet Sosyete yeni fragmanı merak edilirken, dizi hakkında yapılan flaş değişiklikler dikkat çekti. 

Jet Sosyete son bölümü seyircisine yine eğlenceli anlar yaşattı. Son Bölümde; Zahide, Safiyeleri bahçelerinde yerde piknik yaparken görür ve önce çok kınar fakat sonra kendisi o kadar abartır ki bahçe tarlaya dönmüştür ve tavuklar geziyordur. Zahide’ye şehirlilik dersi vermek Safiyelere kalır. Jet Sosyete yeni fragman ekranlarda...


Jet Sosyete Final Yapıyor? Final Tarihi...

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan dolayısıyla yayın tarihi Çarşamba gününden Perşembe'ye sarkan Jet Sosyete dizisinde sular durulmadı. Dizinin sevenleri Perşembe gününden memnun kalmayınca Gülse Birsel son alarak sosyal medya hesabından takipçilerine dizinin final kararı aldığını duyurdu.

Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu hafta neden ekranlarda olmayacağını şu sözlerle açıkladı: "7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembeden itibaren Mayıs’ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi özleyin."

Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak" açıklaması yapıldı.

Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete, iki hafta sonra ekrana gelecek olan 39. bölümüyle final yapacak. Daha önce Jet Sosyete'nin artık televizyonda yayınlanmayacağını açıklayan Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezon için bilgi verdi.

Birsel televizyonda 120 dakika yayınlanan dizinin, yeni sezonda 45 dakika olacağını duyurdu.

Jet Sosyete'nin son bölümünde yakaladığı başarılı reyting sonucunu paylaşayan Birsel, "Reytinglerle bizi ikna etmeye çalışma televizyon dünyası. Yeni sezonda başka platforma gidiyoruz biz, çiçek gibi 45 dakika yapacağız. (Televizyon finalimiz 2 Mayıs’ta, 2 bölüm kaldı yani)"


Jet Sosyete Final Tarihi Belli Oldu!

Gün değişikliği yüzünden hayranlarından tepki alan Jet Sosyete 2 Mayıs Perşembe akşamı son kez izleyicisi ile buluşacak.


Jet Sosyete Son Bölümde (Final) Yaşananlar!

Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip'in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar. Fakat bu sefer Talip’in de bazı planlarının olacağını hesaplayamaz. 

Yüksel Ailesi’nin yaşadığı villaya kiracı adayı çıkar. Ev konusunda çok ısrarcı olan çifti, Cengiz ve Zahide çok severler ve evi onlara kiraya vermek isterler. Önceleri Gizem, bu duruma karşı çıksa da yavaş yavaş ikna olur. Yüksel Ailesi, kiracı adaylarını evden soğutmak için her türlü yöntemi denerler ama sonuç alamazlar. Sürpriz bir şekilde çiftin evden vazgeçmesi beklenmedik bir nedenden olur.

Tony'nin rahatsızlanması sonucu bir fobisi ortaya çıkar ve bu da onu ofisin yakınında ev arayışına iter. Ancak bu çabası sonucu kendisini daha da kötü hissettirecek şeyler yaşanır ve anlamlandıramadığı kabuslar görmeye başlar.

İlayda, sivri dili ve küstahlığı ile çevresindeki herkesi teker teker kırmaktadır. Chia'daki Nilüfer konserine birlikte gitmek için tek bir insan bile bırakmamıştır çevresinde. Hatasını anlayan İlayda, Talip ve Yıldız’ın nişanına gider. Alara’nın sürpriz olarak tüm nişan davetlilerini Nilüfer’in konserine götürmesiyle keyifli bir nişan eğlencesi ve konser yaşanır. 

KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.