İkizler Memo Can Sezon Finali Yaptı! İkizler Memo Can 25. Son (Sezon Finali) Bölümde Neler Oldu?

İkizler Memo Can Sezon Finali Yaptı! İkizler Memo Can 25. Son (Sezon Finali) Bölümde Neler Oldu?

Kimi zaman duygusal, kimi zaman komik hikayesiyle ekranlara gelen, seyircisine eğlenceli anlar yaşatan İkizler Memo Can sezon finali yaptı. Bebekken birbirlerinden ayrılmış ikiz kardeşlerin, ilerleyen zamanlarda kesişen yollarını, birleşen hayatlarını, hayat hikayelerini konu edinen dizide heyecan eksik olmuyor. İkizler Memo Can'ın final bölümünde neler yaşandı? Gününde değişiklik yapan dizi erken sezon finali yaptı.

İkizler Memo Can sürpriz gelişmelerin yaşandığı son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde, Sürpriz nikah! Mahmut ve Fahriye evleniyor, Yaren nikahı basıyor! Bu birlikteliğe başından beri karşı olan Yaren deliye dönüyor. Nikahı basan Yaren’i sakinleştirmek ise Osman’a kalıyor. Yaren, babası Mahmut’un bu hamlesini kabullenemiyor. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyiciyi güldüren İkizler Memo-Can 24. bölümü ile 4 Mayıs tarihinde seyirci ile buluştu. İkizler Memo Can'da ortalık karışır. İkizler Memo Can 25. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.


İkizler Memo Can Final Bölümünde Neler Oldu?

Onur, Melek'e evlilik teklif ediyor! Melek ve Onur arasındaki aşk yaşanan olumsuz olaylardan sonra sürekli olarak sekteye uğramıştı. Onur artık kararını vermiştir. Melek'in evine giderek ona evlilik teklifinde bulunur. Melek, Onur'un bu teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Melek, Onur'un evlilik teklifine ne yanıt verecek Onur ve babası Mümtaz, Can'da bir tuhaflık sezerler. Aklı bir karış havadadır sanki... Bu tuhaf durumun nedenini de Can'ın ağzından duyarız. Can, Suna'ya aşık olmuştur... Can, Suna'ya aşkını açabilecek mi?

Osman, kendisini çok üzen bir haber alır; Mahmut, baba oluyordur. Osman kendisinden önce baba olan kayınbabası Mahmut'a içerler... Osman, Yaren'e romantik bir gece hazırlarken evi yakma noktasına getirir. Yatağın üzerini mumlarla kalp şeklinde kaplayan Osman, yakıp Yaren'in yanına gitme gafletinde bulunur. Yaren ile konuşması uzayınca mumlar yorganı yakarak evde yangın çıkmasına neden olur..



İkizler Memo Can Son Bölüm Özeti

Memo ve arkadaşları, Sami amcanın şehit oğlundan kalan madalyaları çalan hırsızın peşine düşer. İkizler Memo - Can 4 Mayıs Cumartesi yayınlanan yeni bölümde Memo ve arkadaşları önemli bir görev peşindedir. Sami amcanın oğlu yıllar önce şehit olmuştur. Şehit oğlundan kalan tek yadigar ise madalyadır. Ancak eve giren hırsızlar o madalyayı çalar. Sami amcanın üzüntüsünü gören Memo ise bu işe el atar ve hırsızı bulmaya karar verir. Memo ve arkadaşları birlik olur ve önce madalyayı sonra da hırsızı bulmayı başarır. 

Öte yandan Fahriye ile nikah masasına oturan Mahmut'u kötü bir sürpriz bekler. Yaren bu evliliğe başından beri karşıdır. Onların nikahını duyunca deliye dönen Yaren, soluğu nikah salonunda alır. Sonrasında ise olanlar herkesi şaşırtır. Elinde tüfekle nikahı basan Yaren, geç kalmıştır ve o sinirle yanlışlıkla Hamdi’yi vurur.

İkizler Memo Can Eski Bölümlerde Yaşananlar

Yaren ile arası bozulan Osman, bir jest yapıp Yaren'in gönlünü almaya çalışır. Fakat bunu eline yüzüne bulaştırır. Alevlerden kalp yapmaya çalışırken kendini yakar. Bir şekilde Yaren'in gönlünü alan Osman'ı bir sürpriz beklemektedir. Yaren hamile olduğunu söyler. Baba olacağını öğrenen Osman, sevinçten deliye döner. Diğer taraftan Memo ve ekibi iş başındadır. Kötülere karşı verdikleri savaştan bir kere daha galip çıkarlar. Memo ve Can'a misafir olarak gelen Şehmuz kaybolur. Şehmuz'u aramaya gelen akrabaları ise Osman'ı korkutarak bir an önce yeğenlerinin bulunmasını ister. Osman ve Memo detaylı bir araştırma yaparak Şehmuz'u bulmaya çalışır. Sonunda aradıklarını bulsalar da başlarına gelmeyen kalmaz.

İkizler Memo Can Oyuncu Kadrosu

Projede yer alacak isimlerse şöyle; Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)

İkizler Memo Can Konusu

Memo ve Can daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ikiz kardeşlerdir. Memo öz olmayan annesi, ninesi ve dayısıyla yaşamaktadır. Memo’nunki fakir bir hayattır. Ailenin maddi olanakları kısıtlı olmasına rağmen, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanmışlardır. Küçük yaşına aldırmadan sokaklarda kâğıt toplar. Diğer tarafta zengin bir aileye sahip olan Can ise büyük bir malikânede yaşamaktadır. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Çünkü çevresinde ne kadar çok onunla ilgilenen eğitmen, dadı, hizmetli olsa da Can katı kurallar, disiplin içinde kısacası çocukluğunu yaşamadan hayatını sürdürmektedir. Bir gün kader ağlarını örer ve Memo ile Can yer değiştirirler. İlerleyen zamanlarda sırlar teker teker çözülmeye başlayacaktır. Sonrasında ise hikâyemiz kimi zaman duygusal, kimi zaman komik bir şekilde akıp gidecektir.


KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.