Gülperi Neden Final Yaptı! Gülperi Final Bölümünde Neler Oldu? İnanılmaz Hikayede Mutlu Son!

Gülperi Neden Final Yaptı! Gülperi Final Bölümünde Neler Oldu? İnanılmaz Hikayede Mutlu Son!

Gülperi final bölümü ile nefes kesti. Cenk'in cezaevinde bıçakladığı Hasan ameliyata alınır. Gülperi Hasan'ın ameliyattan çıkmasını dört gözle beklerken kötü bir durumla yüz yüze gelir. İstanbul'a, geride kalan herkese veda eden, Gülperi beklenmedik, ani bir karar alıyor. Gülperi'ye gitmemek için dil döken çocuklar ikna edemiyor. Gülperi çocuklarıyla İstanbul'dan uzakta yeni bir hayata yelken açıyor. Artemis ve Hasan'ın kaçma planından haberdar olan Kadir ve Gülperi çocuklarının ardına düşerken onları bekle

Gülperi son bölümü (final) ile ekranlara geldi. Ekranlara veda ettiği son bölümde; Can Kadir Babasıyla gizli gizli görüştüğünü ve annesi gibi onunda çok üzgün olduğunu itiraf ediyor. Artemis'in Hasan ile Gülper'nin Kadir'le kavuşma anları seyirciyi mutlu ederken, dizinin final yapması oldukça üzmektedir. İnanılmaz hikayede, muhteşem final bölümünde yaşananlar...

Gülperi Neden Final Yaptı? 

Gülperi dizisinde aslında Atv’nin Mia Yapım imzalı yeni dizisi Hercai başlamadan önce her şey yolundaydı reyting anlamında; ancak Hercai dizisinin durdurulamaz yükselişi karşısında Gülperi dizisi en çok izleyici kaybeden dizi olarak çöküş yaşamıştı. Arka Sokaklar dizisi ve Payitaht Abdulhamid dizileri Hercai dizisinin aldığı 10+ reytingten hiç bir şekilde olumsuz etkilenmezken izleyicisini ekrana bağlayamayan Kızım ve Gülperi gibi diziler final yaparak yaptıkları hatanın bedelini ödüyorlar.

Gülperi Son Bölüm Özeti! 

Can’ı hiçbir yerde bulamayan Artemis ve Bedriye önce Yakup’lara sonra da hastanede Gülperi’yle bekleyen Kadir’e haber verirler. Gülperi oğlu Hasan’ın ameliyattan çıkmasını beklerken Can’ın kaybolduğundan habersizdir. Can’ı hiçbir yerde bulamayan Artemis ve Bedriye önce Yakup’lara sonra da hastanede Gülperi’yle bekleyen Kadir’e haber verirler. Kadir Hasan ölüm kalım savaşı verirken bir de Can’ın kaybolduğu haberini Gülperi’ye vermek istemez. Yakup ve Kader hastanede Gülperi’yle kalırken Kadir Can’ı bulmak için harekete geçer.

Bu sırada Can hiç de tekin olmayan bir adamın eline geçmiştir bile. Kadir çaresizce Can’ı ararken hastanede Gülperi’ye iyi haber gelir. Hasan’ın kurtulmasına sevinemeden Can’ın kayıp olduğun öğrenen Gülperi Kadir’in ardından Can’ı bulmak için yollara düşer. Can kurtulduğunda Gülperi için artık bir dönemin sonu gelmiştir. Çocuklarıyla huzuru bulmanın tek yolunun her şeyden herkesten uzaklaşmak olduğuna karar veren Gülperi. Istanbul ve Kadir defterini kapatır. Foça’ya yerleşmeye karar verir. Çocuklar Gülperi’yi son kez ikna etmek için harekete geçerler ama bunu başaramayacaklarını yaşayarak öğrenirler. Bir ay sonra Gülperi Foça’da çocuklarıyla yeni hayatına başlamışken, kendininki dahil hiç kimsenin yüreği Kadir’le ayrılmasını kabul edememiştir. Üstelik Hasan gizli gizli Artemis’le beraber yurt dışına kaçmayı planlamaktadır. Bunu öğrenen Gülperi ve Kadir belki de son kez bir araya gelirler. Onları bekleyen sürpriz finalden habersiz, kendilerinden kaçan çocuklarının peşine düşerler.


Gülperi Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Şeyma’nın yaptıklarından dolayı öfkesi dinmeyen Gülperi, Kadir’e çok sert sözlerle çıkışırken hapishaneye giren Hasan’ı büyük tehlikeler bekliyor. Kadir, Hasan’ı belaya bulaşmaması için uyarırken Hasan, Artemis’ten kaydı verenin Şeyma olduğunu öğreniyor. Gülperi’nin sözleri karşısında Artemis’in teselli ettiği Kadir’in neler yapacağı ise merakla bekleniyor. 

Yaşadığı vicdan azabından kurtulamayan Hasan’ın gözyaşları içinde “Ben kendimi affedemem artık. Ben başıma gelen her kötü şeyi hak ediyorum!” sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda gözlerini açan Kadir, herkese rahat bir nefes aldırıyor. Elini kana bulayan ve her şeyi itiraf etmek isteyen Hasan’ın hapse girip girmeyeceği merakla bekleniyor. Hasan’ın katil olan ve hapishaneden firar ederek Gülperi ve çocuklarına korkular yaşatan babası Eyüp’le aynı kaderi yaşamasından korkan Gülperi’nin, her şeyi bilen Şeyma’ya verdiği tepki gerilimi yükseltiyor. Kadir’in sağlığına kavuşmasıyla uzun zamandır bekledikleri aile sofrasına oturan Gülperi ve çocukların mutlu tablosu izleyenleri gülümsetiyor.

Kadir ve Şeyma’nın karşı karşıya geldiği, Kadir’in öfkesinin gerilimi yükselttiği tanıtımda Hasan mahkemeye çıkarılırken, tanıklık ettiği görülen Şeyma izleyenleri şaşırtıyor. Saldırıya uğrayan Hasan’ın yere yığıldığı anlar, “Hasan yaşayacak mı?” sorusunu akla getirirken, müsamerede şiir okuyan Can’ın dışarıda tek başına ve korku dolu halleri dikkat çekiyor.

Kızım Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini anlatan Gülperi, gerek konusu gerekse de oyuncuları ile dikkat çekiyor. Gülperi konusu ve oyuncuları sayesinde kısa sürede seyircilerin en beğendiği diziler arasına girmeyi başardı. İşte Gülperi konusu ve oyuncuları...

Gülperi’nin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Gülperi oyuncuları kimler? Yayın hayatına bu sezon başlamasına rağmen kısa sürede seyircilerin beğenisini kazanmayı başaran Gülperi dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

GÜLPERİ ÇETİN (NURGÜL YEŞİLÇAY)

Ege’nin küçük bir kasabasında doğup büyüyen Gülperi büyük hayallere sahiptir. Baba baskısından kurtulmak için genç yaşta aşık olduğu Eyüp’le kaçarak evlenir. Bambaşka bir şehirde hiç alışık olmadığı bir kültürün içinde bulur kendini. Mutlu evliliğinde üç çocuk sahibi olur ama eşinin ailesi tarafından hep bir yabancı olarak görülür. Eyüp’ü kaybettiklerinde ise düşman bellenir. Gülperi çocukları için hayata tutunur. Yaşadığı bütün zorluklara onlar için katlanır. Büyük bir iftira sonrası çocukları da elinden alınır. Sürülür. Bir kez daha bambaşka bir şehirde yalnız ve yabancı olarak ayakta kalmaya çalışır. Gülperi’nin tek amacı çocuklarını geri almaktır. Oysa çocuklarının ondan çoktan vazgeçtiğinden asla anneleriyle bir hayat düşlemediklerinden habersizdir. Artık çocukları için bile bir yabancıdan farksızdır. Çocuklarından asla vazgeçmeyen Gülperi’yi hem Taşkın ailesiyle hem de çocuklarıyla büyük bir savaş beklemektedir.

Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976’da İzmir’de doğdu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra, İkinci Bahar dizisiyle sektöre dahil oldu. Ardından Asmalı Konak dizisinde Bahar rolünü canlandırdı. Eğreti Gelin filmi ile yıldızı parlayan oyuncu en son Paramparça dizisinde yer aldı. Şu anda Show TV’nin Gülperi adlı dizisinde “Gülperi Çetin” karakterini canlandırmaktadır.

KADİR AYDIN (TİMUÇİN ESEN)

Ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Kadir’in hayatı babasının onları terk etmesiyle alt üst olmuştur. O gün babası gibi biri olmayacağına dair kendisine söz verir. Ne olursa olsun ailesini yüz üstü bırakmayacaktır ve bir gün baba olursa çocuğunu asla parçalanmış bir ailede büyütmeyecektir. Bir başına üç çocuğu büyütmek zorunda kalan annesine en büyük desteği Kadir vermiştir. Kardeşlerine hem abilik hem babalık yapar. Çok başarılı bir avukattır. Fakülte yıllarında tanıştığı Şeyma ile evlidir. Artemis adında bir kızı vardır. Kızı ile muhteşem bir ilişkiye sahiptir. Karısıyla yaşadığı sorunları kızı için görmezden gelemeye çalışır. Çünkü asla kendi babası gibi olmayacak ve ne olursa olsun ailesini parçalamayacaktır. Ama hayat sürprizlerle doludur ve Kadir’i kendi doğrularıyla karşı karşıya getirir. Kızının mutluluğu ile kendi mutluluğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağından habersizdir.

Timuçin Esen, 14 Ağustos 1973 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde 2 yıl olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçer. İtalya ve ABD'de de tiyatro eğitimi almıştır. Los Angeles’taki California Insitute of the Arts Üniversitesi’nde 7 yıl sinema – yönetmenlik üzerine master yapmıştır. Ayrıca ABD’deki ünlü oyuncu koçu Larry Moss’un öğrencilerinden biridir. Gurbet Kadını dizisiyle ilk kez seyirciyle buluştu. Hırsız Polis dizisiyle izleyiciden büyük bir beğeni topladı. 2016 yılında Bodrum Masalı adlı dizide rol aldı. Şimdilerde ise Timuçin Esen ‘Gülperi’ dizisinde Kadir Esen karakterini canlandırmaktadır.

YAKUP TAŞKIN (TARIK PABUÇÇUOĞLU)

Varlıklı bir toprak ağasıdır. Taşkın sülalesinin başıdır. Parası ve kudreti tartışılmazdır. Herkese gücü ve söz yeten Yakup’un sözü bir tek oğlu Eyüp’e geçmemiştir. Her şeyini bırakacağı büyük oğluyla anlaşmazlıklar yaşar ve onu kaybeder. Evladıyla yaşadığı bütün sorunlardan ve kaybından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Eyüp’ten kalan üç torununa her türlü imkanı sağlar. Gülperi’nin hapse girmesiyle torunlarını kendi kuralları içinde yetiştirip arzu ettiği insanlara dönüştürmeye başlamıştır. Gülperi’nin gelip torunlarını elinden alma fikrinden korkmaz. Çünkü kudretiyle ile Gülperi’yi ortadan kaldıracağından ve hayatlarından ebediyen çıkaracağından emindir. Olaylar istediği gibi gelişmediğinde elini kirletmekten çekinmeyen Yakup Taşkın Gülperi’nin ilk raundu kazanmasıyla çılgına döner. Gülperi çocuklarını alarak ilk kurşunu sıkmış ve savaşı başlatmıştır. Yakup Taşkın’ın onu yok edip bu savaşı kazanmaktan başka amacı yoktur.

Tarık Pabuçcuoğlu, 14 Ocak 1949 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden yatılı olarak mezun olmuştur. Ardından Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Devekuşu , Üsküdar Oyuncuları ve Ortaoyuncular gibi topluluklarda çalıştı. İkinci Bahar dizisinde Kebapçı Rakkas olarak tanındı. Hayat Bilgisi dizisinde Amil Bey karakteriyle izleyicinin hafızasına kazındı. Gülperi dizisinde Yakup Taşkın rolünü canlandırmaktadır.

ŞEYMA ÖREN AYDIN (ECE SÜKAN)

Küçük yaşta annesini kaybeden Şeyma ilgisiz bir baba ve üvey anne tarafından büyütülür. Babasının sevgisini kazanmak için hep başarılı olmak zorunda hisseder ve ne yaparsa yapsın başarılı olamaz. Her koşulda babası hep üvey kardeşlerini ondan daha çok önemser. Hukuk fakültesi mezunudur ve orada tanıştığı Kadir’le evlidir. Gerçek sevgiyle büyümediği için sevmeyi de bilmez. Sevdiğini sanır sadece. Kızları Artemis doğduğunda Kadir’in de isteğiyle işi bırakıp evde kızını büyütmeye karar vermiştir. Bu karar daha sonra en büyük pişmanlığı olacaktır. Kontrolcü ve mükemmeliyetçi yapısı yüzünden kızıyla asla istediği gibi bir anne kız ilişkisi kuramamıştır. Gözleri önünde başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Kadir’e de içten içe öfkelenmiştir. Bastırdığı tüm duyguları mutsuz olmasına ailesini de mutsuz etmesine neden olmaktadır.

HASAN TAŞKIN (BURAK DAKAK)

Anne ve babasına sevgiyle bağlı olan Hasan, babası Eyüp’ün kaybının ardından kendisini ailenin babası yerine koyar. Artık annesi ikizi Bedriye ve küçük kardeşi Can ona emanettir. Sülalenin büyük erkek torunu olduğu için dedesi Yakup ve babaannesi Fatma tarafından şımartılan Hasan annesine atılan iftira sonrası büyük bir sarsıntı yaşar. Gülperi namuslarını kirletmiş aileye ihanet etmiştir. Bu olaydan sonra içindeki anne sevgisini söküp atmaya karar verir. Gülperi artık onun annesi değildir. Kardeşlerine ve kendisine kol kanat geren dedesine bağlılığı ve hayranlığı gün geçtikçe artar. Bir gün her şeyin ona kalacağından emin olan Hasan dedesi gibi olmaya çalışır. Güçlü bir ailenin büyük torunu olmanın ayrıcalıklarından sonuna kadar faydalanır. Dedesinin krallığının şımarık şehzadesi olarak keyfine bakarken Gülperi’nin onları almak için gelişi Hasan’ı çok öfkelendirir. Gülperi’yi anne olarak kabul etmesi imkansızdır ondan nefret eder. Tıpkı Bedriye gibi yeniden Yakup Taşkın’ın kanatları altına girmek ve Gülperi’yi hayatlarından çıkarmak için yapmayacağı şey yoktur.

GÜLPERİ KONUSU

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Gaziantep'ten görüntülerin de ekrana geldiği heyecan dolu tanıtım adından söz ettireceğe benziyor. Gülperi'nin (Nurgül Yeşilçay) küçük oğlu Can'ın (Emir Özyakışır)gözyaşları içinde “Anamı bizden koparıp götürdüklerinde ben 6, abimle ablam 16 yaşındaydı. Artık hem yetim hem de öksüz sayılırdık!” sözleri izleyenleri duygulandırırken, Gülperi'nin tacize uğradığı korku dolu anlar dikkat çekiyor.


KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.