Ege'nin Hamsisi Neden Bitti? Final Bölümünde Sürpriz Gelişme! Dizinin 23. Bölüm 2. Final Fragmanı!

Ege'nin Hamsisi Neden Bitti? Final Bölümünde Sürpriz Gelişme! Dizinin 23. Bölüm 2. Final Fragmanı!

Ege'nin Hamsisi dün akşam ekranlara gelen final bölümü ile ekran yolculuğunu sona erdirdi. Deniz ve Zeynep, sonunda muratlarına eriyor. Ailecek büyük bir keyifle izlenen dizisinin final yapacak olması, takipçilerini oldukça üzdü. Ege'nin Hamsisi yeni sezonun açılmasıyla birlikte istenilen reytinge ulaşmadığı için final kararı aldı.

Ege'nin Hamsisi ekranlara gelecek yeni bölüm öncesi final fragmanı ile ekranlara geldi. Sevgiyi saygıyı araya köprü yapan aileler sonunda Deniz ve Zeynep'in evlenmesine rıza gösterdi. 31 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak dizi 23. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ege'nin Hamsisi son bölümü ile hem eğlendirdi hem de heyecan dolu sahnelerle yürekleri ağza getirdi. Melahat ve Derya'nın kaçırılması ile büyük bir kurtarma çalışması başlatıldı. Kubat ailesi için kendini atmaktan çekinmezken, Sığacık bu zorluğun da üstesinden gelmeyi başardı. Deniz Zeynep evleniyor mu? 

Son bölümde; Suriyeli kimsesiz kız Ayşa’nın, yetimhaneden kaçtığını öğrenen Şevket ve Melahat, hemen kızı aramaya başlar. İkili, Ayşa’yı ararken o Melahat’ın dükkanına gelmiştir. Melahat ve Şevket, Sığacık’a dönüp de onu karşılarında görünce çok mutlu olurlar. Melahat, uzun yıllardır görmediği ‘Horoz Ağa’ lakaplı ağabeyi Kubat’ı karşısında görünce, günün ikinci sürprizini yaşar. İstanbul’da horoz dövüşçülerine çok büyük para takıp kaçan Kubat, beladan kaçış adresi olarak Sığacık’ı uygun görmüştür.


Ege'nin Hamsisi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Ege’nin Hamsisi ekranlara gelen son bölümü ve yeni oyuncusu Horoz Ağa ile ilgi odağı oluyor. Şevket’in Melahat’a ilgisi Kubat’ın gözünden kaçmıyor. Deniz ve Zeynep yeni maceralara yelken açarken, Melahat’ın kardeşinin dönmesiyle başı beladan kurtulmuyor. Kubat, kardeşi Melahat ile Şevket için yolları ayırıyor. Şevket, Deniz'in yaptığı fedakarlığı öğrenince inadından vazgeçiyor. Zeynep'i sonunda Deniz'e vermeyi kabul ediyor.

Pazartesi akşamlarının sevilen, kahkaha tufanı dizisinde Kubat, Sığacık'a geliyor ve peşinde belalarıda sürüklüyor. Bu durum en yakınındaki Melahat'ı tehlikeli bir duruma düşürüyor. Melahat, yanında kızlarla beraber tutsak alınıyor. Tabi, Melahat'ı kurtarmak için herkes seferber oluyor.

 

Melahat, kardeşinin kendisine çeki düzen verip dürüst bir hayata başlayacağı sözüne inanır. Ancak, Kubat’ın peşindeki adamlar, onun izini bulup Sığacık’a gelince Melahat’in de başı belaya girer... Bu arada aynı şirkette çalışan Deniz ve Zeynep, eski patronları Vedat’ın, şirkete ortak olduğunu görünce yıkılır. Deniz, Zeynep’e birlikte istifa teklifinde bulunur. Ancak Zeynep, Rize’ye geri dönmek zorunda kalacağını hatırlatarak onu bu kararından vazgeçirir. Ancak Deniz’in lise yıllarındaki sevgilisi ve eski sözlüsü Şehnaz, aynı şirkette işe girince; ikisi de istifalarını verip şirketten ayrılırlar. Almancı Nuri ile Deli Fiko cephesinde ise sular hiç durulmayacaktır. Fiko, evlat edinme kararı alınca, Nuri’nin Almanya’ya ‘kesin kaçış’ planları hız kazanır. Fiko’yu uyku hapı ile uyutup kaçma planları yapan talihsiz Nuri, hapı kendisi yutar. Nuri’yi kısa bir süreliğine etkisiz hale getiren Fiko, ellerindeki tüm parayı, yeni evlerinin mobilyalarına ve beyaz eşyalarına harcar...


Egenin Hamsisi konusu

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatılıyor. “Ege'nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize'nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık'ta gerçekleştiriliyor.

Egenin Hamsisi oyuncu kadrosu

Melahat Çınar  (İclal Aydın)

Nam-ı diğer Meloş… Tam bir Ege kadını…  Enginar Kalbi'nin sahibi… Deniz ve Derya'nın annesi… Çok sevecen ama tersi fena…

Şevket Gerginoğlu  (Uğur Çavuşoğlu)

Doğma büyüme Karadeniz'li… Zeynep ve Ömer'in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşer.

Deniz çınar (Uraz Kaygılaroğlu)

Ege delikanlısı. Dürüst ve Mert… Hani derler ya kalıbının adamı… Hayatı kasabaya taşınan aile ile alt üst olur.

Zeynep Gerginoğlu (Bestemsu Özdemir)

Şevket'in mimar kızı, Ömer'in ablası. Tam bir laz kızı. O da babası gibi inatçı…   Aşkı hiç tahmin etmediği küçük bir Ege kasbasında bulur.

Fikret Gerginoğlu  (Asuman Dabak)

Şevket'in ablası, Zeynep ve Ömer'in halası. Huysuz, aksi, lafını sakınmayan bir Karadeniz kadını. Kendini aileye adamış. En sevdiği şey, adını kendisini terk eden nişanlısı Nuri'den intikam olarak koyduğu kazıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.