Çocuklar Duymasın'dan Erken Final! 76. Bölüm Fragmanı! Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Çocuklar Duymasın'dan Erken Final! 76. Bölüm Fragmanı! Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Türk televizyonlarının klasiği Çocuklar Duymasın 76. Sezon finali bölümüyle yeni gününde ekranlara geldi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Tutku, Haluk'un karşısına çıkıyor. Havuç ile Simay'ın düğününde ise oturma düzeni krizi çıkıyor. Çocuklar Duymasın 76. bölümde sezon finali yaptı.

Yeni sezonda tekrar yayın hayatına Kanal D'de başlayan Çocuklar Duymasın bu kez de eski usta oyuncu kadrosu ile yoluna devam ediyor. Çocuklar Duymasın dizisi üçüncü kez televizyon ekranlarına yani izleyici karşısına çıktı. İlk yayınlandığı dönemdeki reytinglerine ulaşamasa da yine de belli bir izleyici kitlesini kendine bağlamış durumda olan dizi de 16 yıl önceki kadrodan birçok oyuncu rollerine devam ediyor. Perşembe akşamları ekranlara gelen dizi bu hafta ekranlara ara veriyor. Erken sezon finali yapacak olan dizi son kez ekranlarda olacak.

Çocuklar Duymasın Sezon Finali Yaptı!

Türk aile yapısını eğlenceli bir dille ekranlara taşıyan dizi, erken sezon finali yapıyor. Birol Güven, dizinin finaline ilişkin açıklamalarda bulundu. Birol Güven Instagram hesabından “Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın’ın bu sezon yayınlanacak son bölümünü yayınlayacak. Tüm ekip arkadaşlarıma ve Kanal D’ye emekleri için teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Çocuklar Duymasın Final Bölümünde Neler Oldu?

Haluk’a takıntılı derecede aşık olan Tutku, Haluk’un çevresindeki herkese kendini yavaş yavaş affettirmeye başlar. Birkaç başarısız girişimden sonra Dominant Gönül’le de iletişim kurmayı başaran Tutku, artık Haluk’un karşısına çıkmak için en doğru zaman olduğunu düşünür. Tutku, Haluk’un şirkette olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden yola koyulur. Haluk ve Tutku’nun karşılaşmalarını istemeyen İrem’in bütün uğraşlarına rağmen Haluk da şirketten ayrılmaz. Haluk ve Tutku karşılaşmasında yaşanacaklar merak konusudur.

Öte yandan Havuç ve Simay’ın düğünü için oturma düzeni yapılması gerekmektedir. Herkes Haluk ve Meltem’in masasında oturmak isteyince ortalık karışır. Yedi yüz kişilik düğünde herkesin oturacağı masayı ayarlamak zaten bir hayli zorken, bir de piste yakın masada oturmak isteyenler çıkınca işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Tuna, Element’in Işıl’a aşık olduğunu bilmeden Element’e taktikler verir. Element Tuna’nın taktikleri sayesinde Işıl’la yakınlaşınca Tuna çıldırır. Haluk yeni evine taşınacaktır. Herkes taşınma konusunda Haluk’a yardımcı olmaya çalışırken Meltem’in uzak durması başta Gönül olmak üzere herkesi şaşırtır.

Çocuklar Duymasın Son Bölüm Özeti...

Havuç ve Simay’ın düğünü yaklaşırken, düğün hazırlıkları da son hız devam etmektedir. Havuç ve Simay nikah şekerlerini ailecek hazırlamak isteyince, Taş Fırın Haluk kaçacak delik arar. Ancak sonunda ısrarlara dayanamaz ve hep beraber nikah şekeri hazırlamaya başlarlar. Bu hazırlık Taş Fırın Haluk’un başına bela olur, birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Öte yandan Tuna, Işıl’dan gelen güzel mesajlarla şoke olur. Bir yandan da Haluk, Meltem, Gönül ve Işıl’a vereceği saksafon konseri için de heyecanlı olan Tuna, aldığı mesajlardan sonra Işıl’a nasıl davranacaktır? O güzel mesajlar gerçekten Işıl’dan mı gelmektedir? 


Çocuklar Duymasın Eski Bölümlerde Yaşananlar

Meltem ve Haluk boşanma kararı alıyor. Efsane çiftin dostları ve ailesi şokta! Müsteşar Kemal yani Meltem'in babası bunun normal olmadığının farkında! Bakalım yılların Meltem Haluk çiftinin boşanma kararı ipten dönecek mi? Yoksa Çocuklar Duymasın hayranlarını üzecek olan boşanma gerçekleşecek mi? Zero Tuna ve Gönül arasında ise büyük bir kıskançlık krizi yaşanıyor. İş görüşmesinde Işıl diye birisiyle tanışan Tuna'ya karşı Gönül bütün dominantlığını sergiliyor.  Gönül Tuna cephesinde işler kızışıyor.

Haluk ve Meltem'in boşanma kararının arkasından sürpriz bir isim çıkıyor ve her şey alt üst oluyor! Tutku ve Gece birlik olup, Meltem ve Haluk'u ayırmayı başarabilecek mi? Çocuklar Duymasın 20 Mart Çarşamba yayınlanan son bölümde, Meltem ve Haluk'un boşanma kararı herkeste şok etkisi yaratırken, bu arada beklenmedik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

Meltem ve Haluk'un boşanma kararı kısa sürede duyuluyor. Bu durum onların hiç hesaba katmadığı bir şeye sebep oluyor. Zeynep'i evlat edinen ikili, eğer bu boşanma gerçekleşirse onu kaybetme riskine giriyor. Bunu öğrenen Haluk ve Meltem boşanma işini bir kaç ay daha ertelemek zorunda kalıyor.

Öte yandan uzun bir süre önce Meltem ve Haluk'un hayatını zehir eden ve kötü bir şekilde ayrılan Tutku, geri dönüyor... Tutku'nun dönüşü bu defa daha tehlikeli bir duruma yol açıyor. Tutku ve Gece arasında neler oluyor? Gece'yi tehdit eden Tutku mu? Tutku, hain planlarına kaldığı yerden devam edecek mi? Onu karşılarında gören Haluk ve Meltem ne yapacak? Boşanma haberi, Tutku'yu yeniden harekete geçirecek mi?


KamuAjans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.