Bir Litre Gözyaşı Final Yaptı. Dizi Neden Bitti. Bir Litre Gözyaşı Final Bölümünde Neler oldu?

Bir Litre Gözyaşı Final Yaptı. Dizi Neden Bitti. Bir Litre Gözyaşı Final Bölümünde Neler oldu?

Bir Litre Gözyaşı bu akşam ekranlara gelen son bölümü ile ekran yolculuğunu sona erdirdi. Ali ve Cihan'ın nikah masasına oturacağı final bölümünde Cihan, Kerem'in kendisine yabancı gibi davranması ile uzun süre kendine gelemez ve nikahı kaçırır. Fakat, Cihan vazgeçmez ve sevgisi için mücadele eder. Mahir'in ise hafızasını kaybettiği ortaya çıkar.

Bir Litre Gözyaşı geçtiğimiz akşam son bölümü ile ekranlara gelmiş, dizide yapılan değişiklikler ve ayrılan oyuncular dikkat çekmişti. Yeni bölüm fragmanı merak edilen diziden takipçilerini üzecek kötü haber geldi. Dizi 15. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin 3 Şubat Pazar tarihinde final yapması öngörülüyor.

Bir Litre Gözyaşı zihinlerde oluşan bir çok soruya cevap niteliği taşıyan 14. son bölümü ile ekranlara geldi. Diziye veda eden başrol oyuncusunun ardından, dizi için radikal kararlar alındı. Bambaşka bir formatta seyirci karşısına çıkan dizi, beş yıl sonrasına geçiş yaptı. Verdiği kayıpların acısını hala yüreğinde taşıyan Cihan'ın, yeni patronu Kerem'le karşılaşması saklı gerçekleri gün yüzüne çıkarır. Yeni bölüm fragmanı merak konusu...

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yarın ekranlara gelecek yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bambaşka bir dizi olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin kadrosuna bomba isimler dahil oldu. Türkü Turan ve Ogeday Girişken artık dizinin kadrosunda. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümü ile yarın akşam sizlerle.

Dizinin son bölümü soluksuz izlenmiş gözler bir çok soruya cevap olacak 14. bölüm fragmanına çevrilmişti. Diğer dizilerde olduğu gibi Bir Litre Gözyaşı diziside reklam gelirleri nedeniyle yayınına 3 hafta ara verdi. Bu arada dizide herkesi şok eden bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu, Cihan'ın annesi Figen karakterine hayat veren Sanem Çelik diziye veda etti. Yeni bir döneme kapı aralayan dizi bu hafta yayında...

Bir litre Gözyaşı dizisinde heyecan gittikçe artıyor. Yeni yılda şehir dışına geziye giden arkadaşların hareketli ama bir o kadar eğlenceli, bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur! Sevdasına karşılık bulanamayan Mahir, Cihan'a tavır alır. Cihan ise ne yapacağını bilemez halde, bunalıma sürüklenirken, aşkını haykırmak ister. Bu haykırış beklenmedik olaylara kapı aralar.

Bir Litre Gözyaşı son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde, senden vazgeçmeyeceğim sözleri farklı ağızlardan farklı kişiler için dökülüyor. Mahir Cihan aşkına Hande büyük bir engel teşkil ediyor. 

Annesinin Cihan’a olan sert tavrına karşılık evi terk eden Mahir kendine kalacak başka bir yer buluyor. Cihan ise Mahir’e olan aşkını itiraf ettikten sonra sorunları halletmek adına Mahir’le daha da yakınlaşıyor. Birbirine karşı koyamayan çift Mahir’in “fakirhanem” dediği yerde baş başa vakit geçiriyor. Mahir’in annesinden hayatındaki kişinin Cihan olduğunu öğrenen Hande deliye dönüyor. Cihan’ın Mahir’in yanında kaldığını görünce bu duruma öfkeleniyor ve Mahir’in annesine Cihan’la olan kaçamağını anlatıyor.


Bir Litre Gözyaşı Eski Bölümlerde Yaşananlar

Bir Litre Gözyaşı son bölümü ile izleyicilerini gözyaşlarına boğdu. Elif'in haksız ithamları, Cihan'ı çileden çıkardı. Elif'e tedavisi olmayan hastalığının  olduğunu söylemesi ve ben ölüyorum demesi ciğerleri dağladı. Mahir'in, annesinin söylediklerine kulak misafiri olmasıyla, taşlar bir bir yerine oturmaya başladı.

Gözyaşlarının sel olup aktığı dizi Bir litre Gözyaşın'da, her zaman Cihan'ın güçlü, mücadeleci yanına şahit olduk. Her şartta gülmeyi başaran, etrafına ışık saçan Cihan'ın, hayata dair düşünceleri değişiyor. 

Cihan, kazadan yara almadan kurtulur. Mahir ise kafasına aldığı darbe yüzünden kendine gelememektedir. Bu durum annesi Ayla'yı perişan ederken, Mahir'in bu halde olmasından Cihan ve ailesini sorumlu tutar. Yaşanan kaza sonrası Mahir ve Cihan için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. İkili için eskisinden daha da zorlu bir savaş başlamıştır. Mahir, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Cihan'ın ise Mahir'in annesi ile başı derttedir. Ali ve Hande'de de zorlu mücadelede ikilinin önüne set olmaktan geri durmamaktadır.

Dizi yine seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Mahir kazadan sonra henüz kendine gelemiyor. Kazanın ardından ilişkilerinde yumuşama gelişen dört isim Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla yeniden sarsılıyor. 

Son bölümde; Cihan, kazadan yara almadan kurtulur. Mahir ise kafasına aldığı darbe yüzünden kendine gelememektedir. Bu durum annesi Ayla'yı perişan ederken, Mahir'in bu halde olmasından Cihan ve ailesini sorumlu tutar. Muzo kendisini dolandıranları iyice köşeye sıkıştırmıştır fakat Elif’in başının belada olması bütün planlarını altüst edecektir. Muzo ve Figen, Elif’i kurtarmaya çalışırken çıkmaza düşerler ancak hiç beklemedikleri birinden gelen yardımla Elif için yeni bir şans doğar. Bu sırada disiplin kuruluna sevk edilen Cihan’ın okul hayatı tehlikeye girer fakat bu süreçte kader karşısına hayata farklı bir gözle bakabileceği birisini çıkarır. Kazanın ardından birbirlerine karşı yumuşayan Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla derinden sarsılacaktır.


Bir litre Gözyaşı konusu oyuncuları

Hayat dolu ve oldukça başarılı olan  Koca Yürekli ailesinin en büyük kızı Cihan Üniversiteyi kazanır. İlk defa aşık olan ayakları yerden kesilen Cihan aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştı. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir. Kore dizisinden uyarlama anne kızın mücadelesini anlatan Bir Litre aşk yaşanmış acı bir hikaye.

Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak Bir Litre Gözyaşı’nın yönetmenliğini Serhan Şahin üstlenirken senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen kaleme alıyor. Med Yapım - Mf Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı'nın oyuncuları 

​KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.