Aşk ve Mavi 78. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı!  Aşk ve Mavi Final Bölümünde Büyük Sürpriz! Aşk ve Mavi Neden Final Yaptı?

Aşk ve Mavi 78. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Aşk ve Mavi Final Bölümünde Büyük Sürpriz! Aşk ve Mavi Neden Final Yaptı?

Aşk ve Mavi bu akşam final bölümü ile ekranlara geldi. Aşk ve Mavi final bölümünde Yaman, Fazıl'ın hayatını kurtarıyor. Cemal kaçınılmaz sona yaklaşırken, Yaman ve Yüksel yollarını ayırıyor. Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan final bölümü ile ekranlara veda etti. İşte detaylar...

Aşk ve Mavi bu akşam 78. final bölümü ile ekranlara gelecek. Başrol oyuncusunda değişiklik yapan ve 3. sezondur izleyicisiyle buluşan dizi Aşk ve Mavi, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Aşk ve Mavi'nin akıllarda iz bırakacak vedasının ardından yerine Ay Yapım imzalı dizi Şahin Tepesi'nin gelmesi bekleniyor. Aşk ve Mavi bu akşam final bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Aşk ve Mavi yeni bölümde yaşanacaklar merakla beklenirken, dizi severleri üzecek bir gelişme yaşandı. Keremcem'in oyuncu kadrosuna yeni dahil olduğu dizi Aşk ve Mavi final yapma kararı aldı. ATV ekranlarında 2 sezondur devam eden dizi final yapıyor. Aşk ve Mavi 78. final bölümü ile 16 Kasım cuma günü ekranlara veda ediyor. 

Aşk ve Mavi 77. son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümün hemen ardından 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Cemal çıkmaza girerken, İsmet ile Elmas'ı öldürme planları yapar. Yaman, Cevat'ın öldürülmesi konusunda Yüksel'e hesap sorar. İşte, son bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi Aşk ve Mavi 77. son bölümde yaşananlar ve Aşk ve Mavi 78. yeni bölümünden detaylar içeren sürprizlerle dolu final fragmanı.

Cemal ve İsmet, annelerini öldüren Elmas'a öfke doludurlar. Onu adalete teslim etmek istemezler. Eve dönen Elmas'ı yakalayıp ormanlık bir alana götürürler. Cemal, Elmas'ın cezasını kendi elleriyle vermek istemektedir. Mavi, yanında çalışan kızlardan birinin eşinden şiddet gördüğünü öğrenince kızı bu beladan kurtarmak ister ancak kızın kocası Mavi'nin başına bela olur. Yaman, Mavi'ye yardım etmeye karar verir. Yüksel, bu duruma çok bozulur. Cemal'i takip eden Galip önemli bir bilginin sahibidir. Ona yolladığı bir zarf Cemal'in dünyasını başına yıkar. Cemal için kabus dolu günler başlar.


Aşk ve Mavi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Atv'nin uzun soluklu yapımlarından ''Aşk ve Mavi' dizisinin final yapacağı iddia ediliyor! Kapadokya'da çekimleri devam eden dizinin başrol oyuncusu Emrah geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmış ve yerine Yaman karakteriyle kadroya Keremcem dahil olmuştu. Bu gelişme üzerine reytinglerde gözle görülür bir iyileşme yaşayan Aşk ve Mavi dizisinin yine de 78. bölümüyle ekrana veda edeceği söyleniyor. Dizinin yerine Ay Yapım'ın 'Şahin Tepesi' adlı yeni dizisinin gelmesi bekleniyor. 

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Ve Mavi dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son fragmanda silahlar patlıyor, ortalık karışıyor. Mavi ve Yaman'ı yan yana gören Yüksel çılgına dönüyor. Peki, Aşk ve Mavi yeni bölümde Yüksel'in öldürdüğü kişi kim? Cemal Elmasın başına silah dayıyor. Yoksa ikinci bir cinayet daha mı işleniyor?

Aşk ve Mavi konusu

AŞK ve Mavi - Aşk ve Mavi dizisi atv ekranlarında büyük beğeni kazandı. Emrah ve Burcu Kıratlı dizinin başrolünde yer alıyor. Aşk ve Mavi dizisinde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ile Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi karakteri arasındaki imkansız aşk işleniyor.

Yeşilçam'ın çocuk yıldızlarından biri olan ve günümüzde hala aktif olarak oyunculuk yapan namı diğer Küçük Emrah ve Burcu Kıratlı'nın başrollerini paylaştığı Aşk ve Mavi dizisi yeni sezonada bomba gibi girdi.

30 yaşlarında zengin bir ailenin 2 oğlu olan ali ile babası Ali tarafından öldürüldüğü ailenin kızı Mavi'nin aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Ali ile ilk başta intikam için evlenen Mavi'nin ilk gece Ali'yi öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından büyük bi aşkın fitilinin ateşlenmiş oldu. İçten içe kininde sindirmeye çalışan Mavi'nin kini aşka dönüşmesi ile hayatları tüm kötülüklere karşı direnen bu aşıklar her bölümde yeni bir dertle uğraşıyor.

Aşk ve Mavi'de olayların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak dizi kadrosuna katılan Yüksel karakterine can veren Seda Akman, gündeme bomba gibi düştü. İntikam ateşi ile yanan Yüksel amacına ulaşabilecek mi?

Ayrıca Aşk ve Mavi dizisinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Başrol oyuncusu Emrah'ın aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinin akabinde Aşk ve Mavi dizisinden ayrılma kararı almıştı. Bunun üzerine Aşk ve Mavi'ye Emrah yerine Keremcem transfer edildi. Keremcem, beş bölüm sonra kamera karşısına geçecek.

Aşk ve Mavi oyuncu kadrosu

Emrah Ali

Burcu Kıratlı Mavi

Kenan Bal Fazıl

Cüneyt Mete Cemal Ali'nin abisi

Ayşegül Ünsal Hasibe

Birgül Ulusoy Birgül Konağın kıdemli hizmetçisi

Alayça Öztürk Safiye

Osman Karakoç İlyas Ürgüp'te küçük ölçekli bir toprak sahibinin oğlu.

Uğur Uzunel İsmet Evin küçük oğlu

Seda Akman Yüksel Karahan

İpek Tuzcuoğlu Elmas

​KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.