Umre Kayıtları Başlıyor

Umre Kayıtları Başlıyor

KamuAjans.Com-Diyanet İşleri Başkanlığınca 2017 umre programları açıklandı. Umre ziyareti yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için kayıtlar 31 Ekim'de başlayacak.

Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, "otel", "yürüme mesafeli", "servisli" tipler için 7, 11, 14, 20 ve 24 günlük umre programları düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, yarı yıl tatili için 11 günlük bir umre planladı.

Program tercihlerine göre fiyatlar en düşük 950 dolar, en yüksek bin 950 dolar olarak belirlenirken, Diyanet İşleri Başkanlığı, ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak.

Umreye gitmek isteyenler, kendilerine uygun umre programını belirleyip ilgili banka koduna göre ücretini yatırdıktan sonra, kendisine en yakın müftülüğe giderek veya http://hac.diyanet.gov.tr adresinden internet ortamında kaydını yaptırabilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı vasıtasıyla kutsal topraklara gidecek ilk umreciler, 30 Kasım'da yola çıkacak.

Muhabir: Ertuğrul Subaşı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.