Sıradışı İmamdan Bir İlk Daha..

Sıradışı İmamdan Bir İlk Daha..

Kamuajans.Com – Daha önce duyurduğumuz üzere; Toplumun her kesiminin dini, manevi, ahlaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Diyanet bünyesinde gerçekleştirilen, gelecek nesiller için önemli bir proje olan Gençlik Buluşması Kapsamında ilklere imza atan Sayın Şükrü Şahin’in camisinde faaliyetlerine şahit olduk.

 İstanbul'un en büyük ilçesi Ümraniye Hacı Ömer Karagül Camii'nde görev yapan Şükrü Şahin deyim yerindeyse gerçekten sıradışı bir imam.

Son üç yıldır tüm Türkiye'ye yayılan camilerdeki gençlik merkezlerini ilk olarak açan kişi olarak tanıdığımız Şahin, aynı zamanda bir Sendikada üst düzey yetkili, Cemaatinin birçoğunun ilahiyat hocalarından olduğu bildiğimiz Şahin’in Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a olan yakınlığıyla da bilinir.

Camisini adeta bir eğitim Kampüsüne dönüştüren sıra dışı imam, Yemekhanesi, okuma salonları, Ingilizce, Arapça dil eğitimi, Dini ve güncel konularda sohbetleri, konferansları ile dolu dolu bir camiide faaliyet gösteriyor.

Ömer Karagül cami İmamı Şükrü Şahin; Özellikle madde bağımlılığına bir şekilde bulaşmış ve evsiz çocuklarımızı içinde oldukları bu karanlıktan, rabbim inde yardımıyla

Aydınlığa kavuşturmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hafta sonları bir araya gelip, hem dinimizin emrettiklerini hem de güncel konularda karşılıklı istişarelerde bulunup, ileriki yaşlarında daha faydalı bireyler olabilmeleri adına İngilizce ve Arapça dil becerini kazandırmaya çalışıyoruz. dedi

habername.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.