Sincan Müftülüğünün Sevilen Memuru Din Görevlileriyle Vedalaştı...

Sincan Müftülüğünün Sevilen Memuru Din Görevlileriyle Vedalaştı...

Diyanet İşleri Başkanlığına atanan Sincan Müftülüğünün sevilen memuru Şakir CEYLAN müftülükteki görevinden ayrıldı. Sincan müftülük memuru web ve sosyal medya sorumlusu Şakir CEYLAN Sincan'da görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kurs Öğreticileriyle vedalaştı.

Sincan Müftüsü Osman ŞENER, “Mesai mefhumu gözetmeden çoğu zaman gecenin geç saatlerine kadar çalışan ve Sincan Müftülüğünün tanınmasında, dergilerde haberlerinin yayınlanmasında müftülüğün her iş ve işleminde büyük katkıları olan Şakir CEYLAN'a teşekkür ediyorum”.dedi.

Şakir CEYLAN, 6 yıldır görev yaptığı zaman zarfında tüm görevlilere her şekilde yardımcı olmaya gayret ettiğini dile getirerek helallik istedi.

Personel tarafından sevilen müftülüğün web ve sosyal medya sorumlusu Şakir CEYLAN’a günün anısına ilçe müftüsü tarafından hediye takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.