Müftüler Kararnamesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Müftüler Kararnamesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Diyanet Personeli - 15 Temmuz sürecinin ardından hemen hemen tüm kamu kurumlarında görevden almalar gerçekleşirken bir taraftan da atama ve görevlendirmeler de devam ediyor. Bu kurumlardan birisi de Diyanet İşleri Başkanlığı oldu. Görevden alınanların belirlenmesinin ardından gözler şimdi de atamalara çevrildi.

   Diyanet Personeli - Yakın zamanda beklenen Diyanet İşleri Başkanlığı atamalarında öncelik müftü atamalarında olacak. Diyanet İşleri Başkanlığına yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre müftüler kararnamesi hazırlandı. Büyük bir titizlik ve gizlilikle hazırlanan müftüler kararnamesinin Cumhurbaşkanılığı makamına sunulması ve onaylanması bekleniyor.

   İl müftülüklerinde 30-35 müftü ataması beklenirken birçok müftünün de rotasyona uğraması bekleniyor. İlçelerden illere atanacak müftülerin yerlerine de yeni müftüler atanacak. 

Müftüler kararnamesinin bu hafta sonuna kadar yayınlanması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.