Kur'an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim Yarışması

Kur'an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim Yarışması

KamuAjans.Com - Gelibolu İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerde bulunan Kur'an kursları arasında “Kur'an ı Kerim-i Yüzünden Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

Gelibolu’da Kur'an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim Yarışması

Gelibolu İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerde bulunan Kur'an kursları arasında “Kur'an ı Kerim-i Yüzünden Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim ÖZLER’den alınan bilgiye göre; düzenlenen yarışmaya bayan öğrenciler ve bayan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gelibolu Merkez Hallaç Hüseyin Camii’nde yapılan yarışmada SODAM kız Kur'an kursu öğrencisi Serpil Akyüz birinci oldu.

Yarışma sonucuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Dr. İbrahim ÖZLER; ''Çanakkale il genelinde yapılacak olan Kız Kur'an kursları arasındaki yarışmaya birinci olan öğrencimiz katılarak ilçemizi en güzel şekilde temsil edecektir'' dedi.

Müftü ÖZLER; ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve öğreticileri ayrı ayrı tebrik ederek onlara bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diledi.

Düzenlenen yarışma, öğrencilere takdim edilen hediyelerin ardından iyi dilek ve temennilerle birlikte sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.