İstanbul Din Görevlileri Asker Olmak İstiyor

İstanbul Din Görevlileri Asker Olmak İstiyor

Kamuajans.Com – Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak isteyen İstanbul din görevlileri, askerlik için başvuru yaptı. İstanbul Din Görevlileri Derneği Başkanı Metin Kaçar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Istanbul Askerlik Şubesi'ne giden din görevlileri gönüllü askerlik için hazır bekliyorlar.

İstanbul Din görevlileri Derneği Başkanı Metin Kaçar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İstanbul Askerlik Şube Başkanı Albay Orhan Veli Duranı ziyaret edip Afrin operasyonuna katılmak istediklerini ve sınır vilayetlerimizde 40 hafızla Kur'an ziyafeti kaside ilahi duadan müteşekkil bir program yapmak istediklerini ifade ettiler.

Askerlik Şube Başkanı Albay Orhan Veli Duran her iki taleplerini yerinde bulduğunu en kısa zamanca cevaplandırılacağını söyledi.

Din görevlileri adına konuşan Başkan Kaçar , “İstanbul Din Görevlileri Derneği olarak askerlik şubemize gelerek gönüllü olarak cepheye gitme talebimizi bildirdik. İlk günden itibaren camilerimizde dua neferlerinin yatsı namazında, sabah namazında kahraman güvenlik güçlerimize, askerlerimize ve bütün vatan, millet, din, devlet için çalışan kardeşlerimizin başarısı, muvaffakiyeti, zaferi için yaptığımız dualara bedenen de yanlarında olduğumuzu gösterme adına buradayız. Vatan, millet, din, devlet, ezan, mukaddesat için her an canımızı vermeye hazırız. En kısa sürede dilekçelerimizi ileteceğiz askerlik şube başkanlığına ve İnşallah sınır boylarında da hafızlarımız Huffazı kiram Kurrayı kiramla bu programınızı icra edeceğimizi beyan ettik.Din Gönüllüsü kardeşlerim ve vatan sevdalıları dilekçe verme konusunda duyarlılık bekliyor ve gereğini istirham ediyorum."dedi


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.