Geçici Kuran Kursu Öğreticileri Kadro İstiyor

Geçici Kuran Kursu Öğreticileri Kadro İstiyor

Kamuajans.Com – Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı ilçe müftülükleri bünyesinde Kur'an Kurslarında görevlendirilmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğince görevlendirilen geçici Kur'an Kursu Öğreticileri kadro talebinde bulunuyor.

İlçe Müftülükleri Bahar, Güz ve Yaz dönemlerinde Kuran Kurslarında ihtiyaç doğrultusunda görevlendirilen geçici Kur'an Kursu Öğreticileri geçici değil daimi olarak kadroya alınmak istiyor.

KPSS ( Kamu Personeli Seçme Sınavı ) ve DHBT ( Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı) den en az 60 ve üzeri puan alanların müracatları edebildiği Kur'an Kursu Öğreticiliğine atanan geçici Kur'an kursu öğreticileri daimi olarak kadroya alınmayı hakettiklerini belirtiyor. Bu sebeple sosyal medyada etkinlik düzenleyen Geçici Kur'an Kursu Öğreticileri taleplerini dile getiriyor.

İşte Taleplerin Bazıları;


Sayın cumhurbaşkanım, bizlerin diyanet camiasındaki başarılarımızdan haberdarsınız, fakat biz geçici öğreticiler Asıl işi yaptığımız halde, diyanet personeli bile değiliz, Asıl olmak, ve işimizde süreklilik istiyoruz

AdaletİçinGeçici Kkökadro @RT_Erdogan dindar bir nesil yetiştiriyoruz.. kadrolularla aynı işi yapıyoruz..bizlerde sınavlara giriyoruz..aradaki bu uçurumun eşitlenmesini istiyoruz..

AdaletİçinGeçici KKÖkadro Sınav Stresi olmadan rahat ve huzurla görevimize devam etmek istiyoruz


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.