Firari Müezzin- Kayyım Tutuklandı

Firari Müezzin- Kayyım Tutuklandı

KamuAjans.Com-Elazığ’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan Müezzin yakalanarak tutuklandı.

Elazığ’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde firari olarak aranan Erkam AŞ.(Özel Yavuz Selim Koleji Okulları) hissedarlarından ve ayrı zamanda Teiaş Camii Müezzin Kayyımı olan T.H çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Konuyla ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY kapsamında yürütülmekte olan soruşturmayla ilgili olarak, firari olarak aranan Erkam AŞ.(Özel Yavuz Selim Koleji Okulları) hissedarlarından ayrıca İlimiz Teiaş Camii Müezzin Kayyım görevi bulunurken KHK ile ihraç edilen T.H isimli şüpheli görevlilerimizce yakalanmış ve şüphelinin hakkında Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan gerekli tahkikat evrakı tanzim edilerek şüpheli 07.11.2016 günü mevcutlu olarak Adliyeye sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.'denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.