Diyanet Personel Alımı Yapacak

Diyanet Personel Alımı Yapacak

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımlarına değinerek personel alım ilanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi.

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığının imam-hatip, Kur'an kursu öğreticisi, müezzin kayyım alımı yapacağını açıkladığı konuşmasında: "Bu ayın içesinde imam-hatip, Kur'an kursu öğreticisi, müezzin kayyım alımıyla ilgili ilanlara çıkacağız. Rakamları açıklamıyorum, onlar ilanda görülecektir" ifadelerini kullandı.


İLK DEFA KADIN BAŞKAN YARDIMCISI ATANACAK

İlk defa kadın başkan yardımcısı atandığını belirten Bekir Bozdağ: "Bütün illerde bir müftü yardımcısının kadın olarak atanması konusunda karar alındı ve atamalar başladı. Diyanete ilk defa kadın müfettişler, murakıplar alınması konusunda da adımlar atıldı. Bundan sonra Diyanet İşleri Başkanlığında kadınlar daha fazla görünür hale gelecek, kadın hakları ve İslam'da kadının yeri ve dinimizi güzel anlatma konusunda kadınların rolü daha da artacaktır. Biz buna inanıyor ve bunu da büyük bir inançla destekliyoruz" dedi.

Kamupersoneli.net - Ankara 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.