Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Sınav İlanları

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Sınav İlanları

KamuAjans.Com-Diyanet işleri Başkanlığına bağlı il müftülükleri bünyesinde münhal bulunan kadrolar için sınav ilanına çıkmaya başladı

 Danıştay 16. Daire Başkanlığı'nın; Diyanet İşleri Başkanlığına Görevde Yükselme ve Unvan Değişikiliği Yönetmeliği"nin bazı maddelerinin yetürmesinin durdurulmasına karar verimesi üzerine ikinci bir emre kadar V.H.K.İ kadroları için herhangi bir ilana çıkılmaması ve sınav yapılmamasına dair 12.04.2016 tarihinde il müfütlüklerine tebliğ edilmişti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre V.H.K.İ kadroları bugünden itibaren bu yasak kalkmış olup müftülükler anılan kadrola için sınav yapabilecekler" denildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının sınav ilanını açıklamasından sonra il müftülükleri harekete geçerek bünyesinde bulunan münhal (V.H.K.İ, Hizmetli, Soför ve Bekçi) kadrolar için duyuruya çıktı .

İşte duyuruya çıkan il müftülükleri

İstanbul İl Müftülüğü Sınav, Diyarbakır İl Müftülüğü Sınav, Niğde İl Müftülüğü Sınav, Osmaniye İl Müftülüğü Sınav, Yalova İl Müftülüğü Sınav, Muğla İl Müftülüğü Sınav, Yalova İl Müftülüğü Sınav, Denizli İl Müftülüğü Sınav, Burdur İl Müftülüğü Sınav, İzmir İl Müftülüğü Sınav ve Bursa Eğitim Merkezi Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.