Diyanet 2017 Yılı Ramazan Talimatı

Diyanet 2017 Yılı Ramazan Talimatı

KamuAjans.Com-Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı Ramazan Ayı Talimatını yayımladı. Diyanet İşleri Başkan V. adına Dr. Ekrem Keleş'in yaptığı açıklamada:"Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

26 Mayıs Cuma günü kılacağımız ilk teravih namazınınardından 27 Mayıs Cumartesi günü tutacağımız ilk oruç ile bu mübarek aya girmiş olacağız.

Başkanlığımız, her yıl Ramazan ayında bireysel ve toplumsal hayatımıza ışık tutan önemli bir değeri tema olarak belirlemekte ve kamuoyunun gündemine taşımaktadır. Söz konusu tema, Ramazan ayı boyunca etraflı bir şekilde ele alınmakta, toplumumuza bir duyarlılık ve farkındalı ıluşması hedeflenmektedir.

Bu bağlamda bireysel ve toplumsal hayatımız ekseninde oldukça kapsamlı bir muhteveya sahip "hak" kavramınınifa etmiş olduğı anlam derinliği dikakte alınarak bu yıl Ramazan ayında "ÜZERİNDE HER CANIN HAKKI VAR, BU RAMAZAN VE HER ZAMAN" temasının ele alınması kararlaştırıldı". denildi.

İşte o açıklama:



Dinihaberler 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.