DİB Başkanı Görmez'den '24 Saat Açık Cami' Çağrısı

DİB Başkanı Görmez'den '24 Saat Açık Cami' Çağrısı

Kamuajans.com - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Önder İmam Hatipliler Derneği'nin pazar kahvaltısı programında misafir edildi. Merak edilen konu başlıklarına ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Görmez, yatsı vaktinden sonra camilerin kapatılmasına ilişkin olarak düşüncelerini paylaştı.

Kamuajans.com - Camilerin 24 saat boyunca açık tutulmamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ​ "Keşke tüm halıları çalsaydılar da camiler açık kalsa gençler Allah'ın evine gelseydi"​​ dedi.

<br />

Camilerin kapalı tutulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Görmez, "Keşke tüm halıları çalsaydılar da camiler açık kalsa gençler Allah'ın evine gelseydi" ifadelerini kullandı.

<br />

Camilerin sürekli açık olma mevzusuna geçtiğimiz günlerde de değinen Prof. Dr. Görmez, caminin devlet dairesi olmadığını ve bu nedenle mesai saati uygulanamayacağını kaydetti. Prof. Dr. Görmez, "Camiler Allah'ın evidir" demişti. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans:com">dinihaberler.com</a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.