Çukurova'da 200 Vakit Namaz Kıldılar,Hediyelerini Aldılar...

Çukurova'da 200 Vakit Namaz Kıldılar,Hediyelerini Aldılar...

Kamuajans.Com – Çukurova Müftülüğüne bağlı Ramazanoğlu Cami Yaz Kur´an Kursu faaliyetleri kapsamında sene sonu programı düzenlendi. Cami İmam Hatibi Doğan Alçı' nın yaptığı çalışmayla 40 gün boyunca 5 vakit namaza Yaz Kuran Kursu Camii nde cemaatle eda etme yarışına giren öğrencilere tablet ve Diyanet yayınlarından oluşan çeşitli hediyeler verildi.

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün,200 vakit namazı cemaatle eda eden gençlerin alınlarından tek tek öperek “ Yaz günü dışardaki oyun ve eğlenceyi bir kenara bırakıp burada, bu Ramazanoğlu Camiinde Allah´ ın kelamını okuyup 5 vakit namazı vaktinde cemaatle kıldığınız için sizleri takdir ediyorum ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazanoğlu Cami Yaz Kuran Kursu boyunca 40 gün, 200 vakit namaza iştirak eden öğrencilere Müftü Gün'ü Makakamında ziyaret ederek hem bayramlaştılar hemde Tablet ödülleri verilirken, yine bu aşk ve heyecanla azim gösteren tüm kurs öğrencilerine de çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca Darendeli Köşger Hacı Hafız Efendi Yaz kuran kurslarında eğitim ve öğretim gören öğrenciler, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün'ü makamında ziyaret etti.Müftü Günde bu Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.