2020 Yılı Kurum İçi Naklen(KKÖ,İ-H, M-K) Giriş Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu

2020 Yılı Kurum İçi Naklen(KKÖ,İ-H, M-K) Giriş Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu

2020 Yılı Kurum İçi Naklen(KKÖ,İ-H, M-K) Giriş Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Başkanlığımız personelinden farklı unvanlarda çalışmakta olup Kur'an kursu öğreticisi, İmam-hatip ve Müezzin-kayyım kadrolarına naklen atanmak isteyenlere yönelik sınav açılmış ve müracaatlar 14.02.2020-28.02.2020 tarihleri arasında alınmıştır.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Sınav Giriş Belgesini (https://dibbys.diyanet.gov.tr) adresinden alabileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak adayların, başta ülkemiz olmak üzere bulundukları ülkelerin salgına karşı almış oldukları bütün tedbirleri dikkate alarak belirtilen sınav tarihinde ve sınav merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar, sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı/kimlik kartı, pasaport) birini yanlarında bulunduracaklardır.

Sınav Giriş Belgesinde “SÖZLÜ SINAV SIRASI” ilk 15’te yer alan adaylar öğleden önce, diğer adaylar öğleden sonra sınava alınacaktır. Öğleden önce sınava girecek adaylar saat 09.30’da, öğleden sonra girecekler 14.00’te belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunacaklardır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.