2018 Yılı II. Dönem (Temmuz) Hafızlık Tespit Sınav Sonuçları

2018 Yılı II. Dönem (Temmuz) Hafızlık Tespit Sınav Sonuçları

2018 Yılı II. Dönem (Temmuz) Hafızlık Tespit Sınav Sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Kur'an kurslarında ve dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlara yönelik olarak 3 Temmuz 2018 tarihinde başlamak üzere, başvuru durumuna göre, sınav tamamlanıncaya kadar müteakip günlerde Başkanlıkça, Hafızlık Tespit Sınavı yapıldı.

<br />

Müracaatlar; il ve ilçe müftülükleri aracılığıyla 21 Mayıs-8 Haziran 2018 tarihleri arasında https://dibbys.diyanet.gov.trinternet adresi üzerinden yapılmıştı.

<br />

Hafızlık Tespit Sınavı Giriş Belgeleri 25 Haziran 2018 tarihi itibariyle il ve ilçe müftülüklerimiz tarafından DİBBYS/EHYS sistemi üzerinden verilmeye başlanmıştı.

<br />

Hafızlık Tespit Sınavı sözlü olarak yapıldı ve 70 puan alan aday başarılı sayıldı.<br />

<br />

<strong>​2018 Yılı II. Dönem (Temmuz) Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları için </strong><strong><a href="https://dibbys.diyanet.gov.tr/EHYS/hafizlik/hafizliksinavsonucusorgulama.aspx" target="_blank">tıklayınız​</a>​.​</strong>  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.