2016 Yılı Kurum İçi Naklen Kur’an Kursu Öğreticisi ve İmam-Hatip Alımı Tercih Duyurusu

2016 Yılı Kurum İçi Naklen Kur’an Kursu Öğreticisi ve İmam-Hatip Alımı Tercih Duyurusu

Kamuajans.com - 2016 Yılı Kurum İçi Naklen Kur’an Kursu Öğreticisi ve İmam-Hatip Alımı Tercih Duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlandı.

03.10.2016 – 07.10.2016 tarihleri arasında Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılan "Kurum İçi Naklen Kur'an Kursu Öğreticisi ve İmam-Hatip Alımı Sözlü Sınavı" sonucunda başarılı olan adaylardan 350 Kur'an kursu öğreticisi ve 100 İmam-Hatibin naklen ataması yapılacaktır. <br />

<p>Atanma işlemlerine esas olmak üzere;</p>

Sözlü sınav sonucu 70 ve üzeri puan alan adaylar tercih yapabileceklerdir.

Adaylar Tercih işlemlerini 13.10.2016 – 18.10.2016 tarihleri arasında <a target="_blank" href="https://dibbys.diyanet.gov.tr/">https://dibbys.diyanet.gov.tr</a> adresi üzerinden yapabileceklerdir.

Adaylar 15'er tercih yapabileceklerdir.

Tercihlerine yerleştirme işlemi sözlü sınav başarı puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle yapılacaktır.

Puanların eşit olması durumunda, MBSTS puanı yüksek olana, onun da eşit olması halinde hizmet süresi fazla olana, bu sürenin eşitliğinde yaşı büyük olana öncelik verilecektir.

Söz konusu tarihler arasında müracaat etmeyen adayların atama işlemi yapılmayacaktır.

Tercih yapıp tercihlerinden birine yerleştiği halde süresi içinde kanuni mazereti olmaksızın görevine başlamayanların 3 yılsüreyle Kur'an kursu öğreticisi olarak ataması yapılmayacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını 20.10.2016 tarihinde öğrenebileceklerdir.

<br />

İlgililere duyurulur.

<p> </p>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.