2. İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

2. İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Kamuajans.com - Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, birinci "İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamalarını" tamamlamasının ardından gözler 2. İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamalarına çevrildi.

Kamuajans.com - Diyanet İşleri Başkanlığı birinci İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamalarında FETÖ kapsamında soruşturma geçiren, mazeret ve farklı sebeplerden dolayı müftü atamalarında birinci kısmı tamamladı. 

<br />

<strong>Şimdi gözler 2. atamalarda</strong>

<br />

Diyanet, 2. müftü atamaları için kolları sıvadı. Ağırlıklı olarak metropol ilçe Müftülükleri, yeni atanan il müftüleri istekleri doğrultusunda il müftü yardımcı atamaları ve diğer kademelerdeki bazı ilçe müftü atamaları yapılacak.

<br />

Başkanlık yetkililerinden edinilen bilgilere göre bir kaç güne kadar İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüsü olarak ataması düşünülen isimler belirlenerek listeler yayıma hazır hale getirildiği dile getirildi.

<br />

Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftü Atamaları ve  1. İlçe Müftü atamalarında kamuoyundan takdir toplamıştı.<br />

<br />

<strong>Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerinden edinilen bilgilere göre sömestr tatiline denk gelen müftü atama ve rotasyon işlemleri müftüler içinde büyük bir kolaylık olacağını ve 2. İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftü Atamaların da hafta içerisinde (salı günü) açıklanacağını dile getirdiler.</strong> 

<br />

<a href="http://dinihaberler.com">dinihaberler.com</a> özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.