Yeni Gelin Neden Final Yaptı? Dizinin 63. Final Bölümünde Neler Oldu?

Yeni Gelin Neden Final Yaptı? Dizinin 63. Final Bölümünde Neler Oldu?

Yeni Gelin bu akşam final bölümü ile ekranlara geldi. Dizi, yayınlanan son bölümü ile takipçilerinin karşısına son kez çıktı ve final yaptı. Dizinin final yapıyor olması takipçilerini oldukça üzerken, 63. bölüm finali eğlenceli, bol kahkahalı anlara sahne oldu.

Yeni Gelin yarın akşam yayınlanacak final bölümü öncesi son fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin final bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Yeni Gelin bu hafta sürprizlerler dolu 63. final bölümü ile ekranlara gelecek. Konservatuar için seçmelere giden Şirin’e, Baran’ın desteği dikkat çekerken, Bella doğuma giriyor! Reytiglede istediği başarıyı yakalayamayan dizi cumartesi akşamı ekranlara veda ediyor ve televizyon macerasına son noktayı koyuyor.  

Yeni Gelin Final fragmanında, hareketli dakikalar yaşanıyor. Bella doğum yapıyor. Bozoklar aşırı heyecanlanınca Yeni Gelin'de ortalık karışıyor. Yeni Gelin sürpriz sahnelerle ekranlara veda ediyor. Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği Yeni Gelin dizisinin başrollerinde Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor. 

Yeni Gelin'in son bölümünde; Ayşe ve Möhteber cebren ve hile ile konağa dönmüş, Bozoklar eski “sıradan” günlerine geri dönmüştür. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü konakta yedi aylık hamile bir yeni gelin ve onun yeni kuralları geçerlidir. Bella, herkese kök söktürmeye yemin etmiştir. O yumuşak huylu, yufka yürekli Bella gitmiş, yerine kuralcı, despot ve dediğim dedik bir Bella gelmiştir. Tüm konak halkını muma çevirir. Bozok Konağı’nın adeta taşıyıcı kolonu olan kavga, şiddet ve gürültü yasaktır. Kavga eden, saniyesinde karşısında Bella’yı bulur. Gürültü yapan, Bella’nın hışmına uğramayı göze almalıdır. Bu, konağın horozu olsa bile. Bella, hamileliğinin son iki ayını konağa zehretmeye adeta yemin etmiş gibidir. Herkes, Bella’yı memnun etmeye çalışmaktadır. Hamilelik haberiyle hayatı değişen sadece Bozoklar değildir. Baranların hayatı da tamamen değişmiştir. Ama onların hayatı iki kere değişmiştir. Bella, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğum mottosuyla Bozok Konağı’nı adeta iştimaya tabi tutar. Aile bireylerine sırasıyla görevler ve sorumluluklar verir. Ama bunu “biraz” fazla abartır. Aileye verdiği son görevle birlikte herkes ne yapacağını şaşırır. Bütün konak, yumurta peşine düşmüş, hayatlarını birer yumurtaya vakfetmişlerdir. Asıl sürpriz yumurtadan kimsenin haberi yoktur


Yeni Gelin Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar


Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yeni Gelin yeni bölümde Möhteber ve Ayşe'yi karşısında gören Asiye, oldukça ilginç önlemler alacak. Şirin bebek müjdesi verirken, Gökhan’ın görevine uğurlanacak. Yeni Gelin yeni bölümü ile yarın akşam sizlerle. Yeni yayınlanan fragmanda Şirin ve Baran, ikiz bebekleri olacağını öğreniyor. Bu güzel haberi, herkese ilan eden Baran ve Şirin'nin aşırı gürültülü sevinç gösterisi Bella'yı çileden çıkartıyor. Ayrıca Bella'nın sabırsızlıkla beklediği an geliyor. Küçük Bella doğuyor. 

Yeni Gelin, Bir Umut Yeter, Aşk ve Mavi dizisinin ardından, final bölümü ile ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Peki, Show TV'nin 3 sezondan beri ilgiyle takip edilen ve son zamanlar reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan Yeni Gelin ne zaman final yapıyor. Show TV'nin eğlence dolu dizisi Yeni Gelin yeni bölümde Şirin ve Baran'ın bebekleri oluyor. Baran Mutluluk naraları atarken, Asiye elinde pompalıyla Ayşe ve Möhteberi kovalıyor. 

Ayşe’nin intikamı çok ağır olmuş; Bella, ölümle burun buruna gelmiştir. Artık Kalender Ağa tarafından affedilme ihtimali hiç yoktur. Bundan sonra konaktan içeri adımını dahi atamayacaktır. Çünkü Kalender Ağa, Bozok Konağı’nda yeni bir dönemi başlatmıştır. Kumaların, aşiret düzeninin, entrikaların hiçbirinin bu düzende yeri yoktur. Bozoklar bundan sonraki hayatına çekirdek aile olarak devam edecektir. Bella’nın hamileliği ilerlemiş, doğumuna sayılı günler kalmıştır. Tek istediği, Hazar’ın iyileşmesi ve bebeğini sağlıkla kucağına almaktır. 

Show Tv’nin sevilen dizisi Yeni Gelin üçüncü sezonuyla her hafta cumartesi günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi'nin paylaştığı yeni gelin dizisinin yeni ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Her Cumartesi akşamı 20:00'te Show TV'de yayına giren Yeni Gelin ilk bölümden itibaren severek izleniyor. Bella ve Hazar'ın herkese örnek olacak türden aşkı çok konuşuluyor. Dizide Bella'nın annesi Kamilia Hanım'ın komik halleri diziye renk katıyor. Süreç film imzalı, duygusal komedi türündeki dizide; aksiyon, kahkaha, heyecan eksik olmuyor.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Yeni Gelin, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi severlere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin  farklı dünyalara sahip, aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, sıcak ve eğlenceli bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Başrollerinde Jessica May Drociunas, Tolga Mendi ve Dağhan Külegeç gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yeni Gelin Dizisi cumartesi akşamları ekrana geliyor.


KamuAjans.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.