Karadeniz'de Fıkra Gibi Olay

Karadeniz'de Fıkra Gibi Olay

Kamuajans.Com – Türkiye'nin en sempatik insanlarının yaşadığı karadeniz bölgesinde yaşanan olay ne olursa olsun her zaman güldürür ve eğlendirir. Bu olayda görüntüde endişe verici olsada yine izleyenleri güldürmeyi başarıyor.

 Karadeniz insanı denilince akıllara tezcanlı çabuk sinirlenebilen ani parlamaları olan ama her zaman neşeli ve yaşadığı her olay fıkraya dönüşen insanların olduğu bölge akıllara geliyor.

Özellikle son dönemde cep telefonlarının sosyal medya aracına dönüşmesi ve 7'den 70'e tüm herkesin sosyal medya hesaplarının olması bu olayların daha fazla ön plana çıkmasına neden oluyor. Karadenizli bir teyzemizin elindeki cep telefonu ile çayır taşıyan arkadaşının merdiven düşmesi sonrasında yaşadığı kahkaha dolu anları sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Kaza olmasına rağmen karadenizli teyzenin kahkahası olayın önüne geçen unsur oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.