Çukur Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Çukur Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Çukur Dizisi - Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 22. yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Kadrosunda içer de dizisinden hatırladığımız Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuları bulunduran Çukur dizisi show tv'nin son yıllardaki önemli yapımları arasında yerini alıyor. Geçen sezon İçerde dizisi ile izleyiciyi televizyon ekranlarına kilitleyen show tv yeni dizisiylede aynı başarıya ulaşmak için çabalıyor.

20.bölümü yine en heyecanlı yerinde biten Çukur dizisinin çok geçmeden 21.bölüm fragmanı yayınlandı. En sonki bölümde yine aksiyon üst seviyedeydi. Yeni bölüm fragmanında yamaç'ın kulaklığı taktığı gözlerden kaçmadı bu demektir ki 21 bölüm yine nefesleri kesecek. 

Pazartesi günlerinin en önemli 2 -3 dizisinden birisi olan Show TV'nin iddialı dizisi "Çukur" her hafta artan heyecanı ve gerilimiyle sevenlerini ekranlara bağladı.

Bu sezon ekranlara sağlam giriş yapan diziler arasında yer alan Çukur oyuncu kadrosuylada kendini rakipleri arasından sıyırarak zirveye oynamaya devam ediyor. Standartın dışında farklı senaryosu ile aksiyonu izleyicinin iliklerine kadar hissettiren Çukur kadrosunda bulunan tecrübeli oyuncularıylada farkını hissettiriyor. Kadrosunda Perihan Savaş , Burak Sergen gibi çınarları bulunduran Çukur daha önce aynı moddaki İçerde dizisinden hatırladığımız Aras Bulut İynemli, Nebil Sayın, Rıza Kocaoğlu ve Ercan Kesal'ı bulunduruyor.



ÇUKUR 21.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI ?

Vartolu'nun yaptığı nutukun ardından İdris Koçovalı mahalleliyi bir araya getirmiştir. "Bu mahalleyi ben kurdum ama hiç birinizi zorla getirmedim buraya" sözleri, İdris Koçovalı'nın tepkisini ortaya koymuştur. "Hiç birinizi zorla tutmadım yanımda, Yamaç abiniz zorla mı tutuyor yanında?" ifadesi üzerine mahalleli, İdris Koçovalı'ya hak vermiştir. İdris Koçovalı, "Biz para biriktirmeyiz, biz insan biriktiririz, Çukur'da taht maht yok evlatlar" ifadeleriyle sitemkar konuşmasına son noktayı koymuştur.

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

ÇUKUR OYUNCU KADROSU

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doğancan Sarıkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.