Sözleşmeli Öğretmen Alımına Dair Takvim Yayınlandı

Sözleşmeli Öğretmen Alımına Dair Takvim Yayınlandı

KamuAjans.Com-15 temmuz darbe girişimi sonrası görevden alınan öğretmenlerin boşluğunu doldurmak için sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak duyurulmuştu.Öğretmen atamalarının şubat ayında olma olasılığı ve eğitim öğretimin eylülde başlamasından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı 15 bin sözleşmeli öğretmen alınacağını duyurdu.

 81 ilde devam eden fetö örgütüne yönelik operasyonlarda onbinlerce kamu personeli görevden uzaklaştırıldı.Bunların bir çoğunu öğretmenlerin oluşturması öğretmen atamalarını zorunlu hale getirmişti.Öğretmen atamasının ağustos'da yapılmayacağını belirten Milli Eğitim Bakanlığı darbe girişimi sonrası bu kararını değiştirmeyerek sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını belirtti.

15 bin sözleşmeli öğretmen alacağını belirten Milli Eğitim Bakanlığı dün atama klavuzu yayınlarak sözleşmeli öğretmen atamaları için yol haritasını belirledi.

Sözleşmeli öğretmen atamasının takvimi yayınlandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.