Öğretmen Adayları 10 Bin Ek Atama İçin Duyuru Bekliyor

Öğretmen Adayları 10 Bin Ek Atama İçin Duyuru Bekliyor

KamuAjans.Com-2017 Mayıs Mülakatına giren adaylar bugünde gündemde düşmüyor.Sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyen adaylar eğitim sendikalarındanda destek alıyorlar ancak Milli Eğitim Bakanlığı hâlâ 10 Bin Ek Atama İçin duyuru yapmamaktadır.

Mayıs Mülakatıyla 20 bin öğretmen ataması gerçekleştirildikten sonra sayın İsmet Yılmaz katılmış olduğu TV programında yapmış olduğu açıklamada 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasina İlave olarak Ağustos ayından sonra 10 ek atama müjdesini öğretmen adaylarına duyurdu. Atanmak için sınırda Kalan ve puanı yetmeyen adaylar bu duyuru üzerine atanma umuduyla büyük sevinç yaşadılar.

Ancak Ağustos ayından sonra 10 Bin Ek Atama yapılacakken millî eğitim bakanlığı hâlâ duyuru yapmamaktadır. Verilen sözlerin yerine getirilmesi yönünde herhangi Bir adım atılmaması 2017 Mayıs Mülakatına giren Adayların bakanlığa karşı güvenini zedelemektedir.

Hergun farklı farklı görseller kullanarak seslerini duyurmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.