Mülakat Puanına Göre Branş Bazında Sıralamalar Ne Zaman Açıklanacak?

Mülakat Puanına Göre Branş Bazında Sıralamalar Ne Zaman Açıklanacak?

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı, 5 bini dershane öğretmeni olmak üzere toplamda 20 bin sözleşmeli öğretmen için öğretmen atama takvimini uyguluyor. 29 Eylül 2016 tarihi itibariyle sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Atamalar mülakat puanlarına göre yapılacak.

Kamuajans.com - KPSS puanlarının, KPSS P10 puan türünde ataması yapılacak adaylar ve KPSS P121 puan türüne göre ataması yapılacak adaylar için mülakata çağırılma ve mülakat puanlarının eşit olması durumu haricinde bir önemi kalmadı. Bu nedenle mülakat puanlarına göre de yeni bir branş bazında sıralama oluştu.

<br />

Mülakat puanına göre branş bazında sıralamalar önce puana göre daha sonra ise puan içinde KPSS puan üstünlüğüne göre yapıldı. Fakat bu branş bazında sıralamalar için bakanlığın ayrı bir çalışması olup olmadığı bilinmiyor. Atama yapacak öğretmenler mülakat puan bazlı branş bazında sıralamalarını merak ediyor.

<br />

Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri 4 Ekim 2016 tarihinde alınmaya başlandı. Tercihler 7 Ekim 2016 tarihine sona erecek. Atamaların  %90 civarının Doğu ve Güneydoğu illerine yapılıyor olması ve 4 yıl görev yapma şartı tercihleri biraz daha önemli hale getirdi.<br />

<br />

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nden konuya ilişkin bir an önce açıklama yapması bekleniyor!<br />

<br />

<a href="http://mebpersonel.com">mebpersonel.com</a> - özel haber

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.