Mülakat Mağduru Öğretmenlere 10 Bin Ek Atama Maliyede

Mülakat Mağduru Öğretmenlere 10 Bin Ek Atama Maliyede

Kamuajans.com - 2016 KPSS'ine girip gerekli başarıyı gösteren öğretmenlerimiz 2017 Mayıs mülakatında mağdur oldu. KPSS'de düşük puan alan kişilerin mülakatta önlerine geçip atanmasıyla hakkı yenilen öğretmen adayları o günden bu yana mücadele ediyorlar.

Kamuajans.com - Sosyal medyada sesleri yankılanmaya devam ederken şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı 2016 KPSS'ine girip gerekli başarıyı gösteren öğretmenlerimiz 2017 mayıs mülakatında mağdur oldu. KPSS'de düşük puan alan kişilerin mülakatta önlerine geçip atanması ile   hakkı yenilen öğretmen adayları o gün bu gündür  mücadele ediyorlar.. Sosyal medyada sesleri yankılanmaya devam ederken şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı ile temas ve görüşme fırsatı yakaladılar..

Milli Eğitim Bakanlığına gelen öğretmenler mağduriyetlerini ve Cumhurbaşkanımızin sözü olan on bin atamayı belgeleyen bir dosya ile girdiler ve dosya Milli Eğitim Bakanlığı'nın üst mercisi tarafından incelendi.. Bu incelemeden sonra kısa bir görüşme sağlandı..

Ek on bin atama talebi ve isteği üzerine Bakanlığın üst yetki sahipleri tarafından ek on bin atama için maliyeden cevap bekledikleri söylediği öğrenildi.. Mülakat Mağduru Öğretmenler Maliye bakanlığının onaylanacagi  10 ek atamayi bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.