Mülakat Mağduru Öğretmenler Maliye Bakanlığından Bütçe Bekliyor

Mülakat Mağduru Öğretmenler Maliye Bakanlığından Bütçe Bekliyor

KamuAjans.Com-Son günlerde sıkça gündeme getirdiğimiz 10 bin ek atama bekleyen öğretmenlerin mağduriyeti için henüz somut bir adım atılmış olmasada bakanlıktan edinilen bilgiye göre MEB'in ek 10 bin atama için düğmeye bastığı son onayın maliye bakanlığında olduğu belirtildi.

10 bin ek atama bekleyen sözleşmeli öğretmenler için Milli Eğitim Bakanlığı çalışmasını hızla sürdürüyor. Alınan haberlere göre ek on bin atama için düğmeye basıldı. Atamanın 2017 de yapılan Mayıs mülakat puanları için 20 bin atamaya ilave ek 10 bin atama şeklinde olacağı ve atamanın maliye Bakanlığı ayağı için çalışmaların başlatıldığı öğrenilen bilgiler arasında.

Müjdeli haber bekleyen sözleşmeli öğretmenler için 10bin ek atama duyurusunu Eylül ayında milli Eğitim Bakanlığının yapması bekleniyor. Gerçekleştirilmesi planlanan 10 bin ek atamanın mağduriyetleri hafifleteceği düşünülmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.