Memur Öğretmenler 2012 Yılına Dönmek İstiyor

Memur Öğretmenler 2012 Yılına Dönmek İstiyor

KamuAjans.Com-Memur öğretmenler kurumlar arası geçiş hakkının tekrar verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'den harekete geçmesini bekliyor.

 Memur öğretmenler 2012 yılına kadar uygulanan sonrasında kaldırılan kurumlar arası geçiş hakkının tekrar verilmesi yönünde kampanya başlatarak twitter'da gündeme geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda halihazırda atama dedikoduları dolaşırken ve ihraçlar binlerle telaffuz edilirken kurumdaki açığı gören memur öğretmenler bulundukları kurumlardan asıl meslekleri eğitime geçiş hakkının tekrar gündeme getirilmesi için en yetkili kişi olan MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den harekete geçmesini bekliyor.

Memur Öğretmenlerin Talepleri

#YusufTEKİN MemurÖğretmenler 2012 de engellenen geçiş hakkı ile MEB'e geçmek istiyor.

#YusufTEKİN MemurÖğretmenler

emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz mesleği yapmak için Kurumlar arasi geçiş talep ediyoruz....

Sayın müsteşarım @Yusuf__Tekin #YusufTEKİN MemurÖğretmenler fiili hizmet günü esasına göre @tcmeb e geçiş için göreve hazır

#YusufTEKİN MemurÖğretmenler atama istiyor @Yusuf__Tekin #VatanseverMüsreșarım bizde 24 Kasımı kutlamak istiyoruz bizim günümüz olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.